‘Mini-Autovak’ in Baambrugge

Redactie Redactie
• Laatste update:

00 en 22.00 uur in Baambrugge. Bezoekers kunnen daar onder het genot van een hapje en een drankje het leveringsprogramma van de equipmentleverancier bekijken. Dat is de laatste tijd sterk uitgebreid door de overnames van De Vierhoek en Oskamp Equipment uit Amersfoort (per 1 juni) en Remago uit Beverwijk (per 1 september). TBA laat overigens ook een range van nieuwe producten zien, waaronder remmentestbanken, een balanceerstation en hefbruggen van Fog. Alles bij elkaar ruim voldoende voor om te spreken van een Autovak in het klein, zegt TBA.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.