De Heilige Koe stopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens een woordvoerder is dat onjuist: “Wij hebben voldoende geld in kas. We zijn gestopt omdat we maar beperkte mogelijkheden hadden met De Heilige Koe: de uitzendrechten van het tv-programma zijn achtergebleven bij HMG en ook op internet kunnen we de naam niet gebruiken. We gaan wel door met printproducten, maar dan in relatie tot onze tv-programma`s.”
Chef-redacteur Norbert Hoogeslag is teleurgesteld over de ontwikkelingen. “We nemen volgende week afscheid met een spectaculair nummer, waarin we onder meer als primeur de eerste ongecamoufleerde foto’s van de nieuwe Mégane hebben.”
De Heilige Koe verscheen ruim vier jaar geleden voor het eerst. Het blad begon volgens de formule cars & babes, maar heeft volgens Hoogeslag het stadium ‘hoe vaak heb je het in een auto gedaan’ al langere tijd achter zich gelaten. Het blad had een kleine tienduizend abonnees en een losse verkoop van twintigduizend exemplaren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De Heilige Koe stopt | Automotive Online

De Heilige Koe stopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens een woordvoerder is dat onjuist: “Wij hebben voldoende geld in kas. We zijn gestopt omdat we maar beperkte mogelijkheden hadden met De Heilige Koe: de uitzendrechten van het tv-programma zijn achtergebleven bij HMG en ook op internet kunnen we de naam niet gebruiken. We gaan wel door met printproducten, maar dan in relatie tot onze tv-programma`s.”
Chef-redacteur Norbert Hoogeslag is teleurgesteld over de ontwikkelingen. “We nemen volgende week afscheid met een spectaculair nummer, waarin we onder meer als primeur de eerste ongecamoufleerde foto’s van de nieuwe Mégane hebben.”
De Heilige Koe verscheen ruim vier jaar geleden voor het eerst. Het blad begon volgens de formule cars & babes, maar heeft volgens Hoogeslag het stadium ‘hoe vaak heb je het in een auto gedaan’ al langere tijd achter zich gelaten. Het blad had een kleine tienduizend abonnees en een losse verkoop van twintigduizend exemplaren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.