BMW: +25% in vier jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De komst van nieuwe modellen als de 2-serie, X3, 6 Cabrio en 6 Coupé moet die verkoopgroei ondersteunen. Ook internationaal, want BMW wil – inclusief Mini – naar een totaal van 1,2 tot 1,3 miljoen auto’s per jaar (in 2001 worden het er ruim 900 duizend). Om dat te bewerkstelligen wordt er de komende jaren 10 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe modellen, terwijl er voor fabrieken in Leipzig, Oxford en de Verenigde Staten 16 miljard euro wordt vrijgemaakt. De Jong: “In de komende zes jaar komen er twintig nieuwe modellen, we willen marktleider worden in alle segmenten waarin we vertegenwoordigd zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.