Business Lease koopt PE lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Arnhemse PE lease, dat in 1996 werd opgericht door Peter Eijssen, heeft zeven medewerkers en 1.100 auto’s. Beide leasemaatschappijen blijven onafhankelijk van elkaar opereren, en Eijssen blijft als directeur aan PE Lease verbonden. Dat is precies wat Business Lease wil, blijkt uit de woorden van directeur Freddy Hollander. “Wij hebben leasebedrijven in Nederland, Tsjechië, Slowakije en Polen, en volgend jaar worden we actief in Hongarije. Maar verder streven we geen internationalisatie na, daarvoor is het nu te laat. We willen echter wél groeien in Nederland, en daarbij houden we onze ogen zeker niet gesloten voor overnames. Maar dan wel overnames met behoud van directie en personeel. We hebben partijen aangeboden gekregen waarvan de directie wilde opstappen, maar dan weet je zeker dat je ook de helft van het personeel en de klanten kwijt bent. Wij hebben interesse in bedrijven die zelfstandig door willen draaien, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Business Lease koopt PE lease | Automotive Online

Business Lease koopt PE lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Arnhemse PE lease, dat in 1996 werd opgericht door Peter Eijssen, heeft zeven medewerkers en 1.100 auto’s. Beide leasemaatschappijen blijven onafhankelijk van elkaar opereren, en Eijssen blijft als directeur aan PE Lease verbonden. Dat is precies wat Business Lease wil, blijkt uit de woorden van directeur Freddy Hollander. “Wij hebben leasebedrijven in Nederland, Tsjechië, Slowakije en Polen, en volgend jaar worden we actief in Hongarije. Maar verder streven we geen internationalisatie na, daarvoor is het nu te laat. We willen echter wél groeien in Nederland, en daarbij houden we onze ogen zeker niet gesloten voor overnames. Maar dan wel overnames met behoud van directie en personeel. We hebben partijen aangeboden gekregen waarvan de directie wilde opstappen, maar dan weet je zeker dat je ook de helft van het personeel en de klanten kwijt bent. Wij hebben interesse in bedrijven die zelfstandig door willen draaien, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.