Sterffase Arisco Restwaarde Beurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

V. en Abz Nederland. Als gevolg hiervan zal de Arisco Restwaarde Beurs (ARB) in september worden ‘uitgefaseerd’. De nieuwe versie van Axis, die in oktober uitkomt, zal om die reden het doen van (aan)biedingen binnen de ARB niet ondersteunen. De experts die momenteel nog gebruik maken van de ARB is verzocht om vanaf 1 september aanstaande alleen nog de lopende aanbiedingen af te handelen. Vanaf 1 oktober stopt de ARB volledig.
Abz heeft voor de NRM de module NRM-Aanbieden ontwikkeld, zodat experts gebruik kunnen blijven maken van Axis. Opkopers kunnen van de NRM gebruik maken via het RDC intranet. De Stichting NRM zal experts en opkopers informeren over de uitrol van de NRM. Ook heeft het bestuur van de Stichting NRM in overleg met de afdelingscommissie Motorvoertuigen (ACM) van het Verbond van Verzekeraars besloten dat een aanbieding aan de NRM vergezeld moet gaan van zes foto’s. De foto’s kunnen met de module Axis-Foto worden verzonden. Deze module zal eveneens door Abz worden geleverd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Sterffase Arisco Restwaarde Beurs | Automotive Online

Sterffase Arisco Restwaarde Beurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

V. en Abz Nederland. Als gevolg hiervan zal de Arisco Restwaarde Beurs (ARB) in september worden ‘uitgefaseerd’. De nieuwe versie van Axis, die in oktober uitkomt, zal om die reden het doen van (aan)biedingen binnen de ARB niet ondersteunen. De experts die momenteel nog gebruik maken van de ARB is verzocht om vanaf 1 september aanstaande alleen nog de lopende aanbiedingen af te handelen. Vanaf 1 oktober stopt de ARB volledig.
Abz heeft voor de NRM de module NRM-Aanbieden ontwikkeld, zodat experts gebruik kunnen blijven maken van Axis. Opkopers kunnen van de NRM gebruik maken via het RDC intranet. De Stichting NRM zal experts en opkopers informeren over de uitrol van de NRM. Ook heeft het bestuur van de Stichting NRM in overleg met de afdelingscommissie Motorvoertuigen (ACM) van het Verbond van Verzekeraars besloten dat een aanbieding aan de NRM vergezeld moet gaan van zes foto’s. De foto’s kunnen met de module Axis-Foto worden verzonden. Deze module zal eveneens door Abz worden geleverd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.