Yorien de Ruijter nieuwe directeur Rematec

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Yorien de Ruijter volgt Niels Klarenbeek op als directeur van Rematec. (Foto: Rematec)

Yorien de Ruijter is de nieuwe directeur van vakbeurs Rematec. In de afgelopen 3 jaar was De Ruijter sales en exhibition manager van het vakevenement voor remanufacturing. In deze functie was zij betrokken bij de organisatie van 4 Rematec-beurzen. De Ruijter volgt Niels Klarenbeek op die de afgelopen jaren directeur was van Rematec. Dat meldt Rematec vandaag.

De Ruijter heeft ambities met het merk Rematec: “Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden. Op dit moment doet Rematec onderzoek naar de expansie in de circulaire economie en in het bijzonder naar de sector van Reuse en Repurpose.” In het verleden bleek al dat de auto-industrie voortrekker is op het gebied van remanufacturing. De nieuwe directeur van Rematec is verheugd om met een team van professionals – binnen de RAI en in de industrie – te werken aan de groei van de productportfolio.

Tijdens deze crisis is Rematec continu op zoek naar een actief online platform om de markt te ondersteunen met nieuws en het mogelijk maken van waardevolle (online) verbindingen. “Hoewel de toekomst voor veel bedrijven onzeker is, is het zeker dat de remanufacturing industrie overleeft en Rematec de industrie blijft ondersteunen”, aldus De Ruijter. Het eerste aankomende evenement van Rematec is het tweede Rematec Asia, met een focus op de binnenlandse Chinese remanufacturingmarkt. Het evenement wordt gehouden van 11 tot 13 oktober in Guangzhou in China.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Yorien de Ruijter nieuwe directeur Rematec | Automotive Online

Yorien de Ruijter nieuwe directeur Rematec

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Yorien de Ruijter volgt Niels Klarenbeek op als directeur van Rematec. (Foto: Rematec)

Yorien de Ruijter is de nieuwe directeur van vakbeurs Rematec. In de afgelopen 3 jaar was De Ruijter sales en exhibition manager van het vakevenement voor remanufacturing. In deze functie was zij betrokken bij de organisatie van 4 Rematec-beurzen. De Ruijter volgt Niels Klarenbeek op die de afgelopen jaren directeur was van Rematec. Dat meldt Rematec vandaag.

De Ruijter heeft ambities met het merk Rematec: “Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden. Op dit moment doet Rematec onderzoek naar de expansie in de circulaire economie en in het bijzonder naar de sector van Reuse en Repurpose.” In het verleden bleek al dat de auto-industrie voortrekker is op het gebied van remanufacturing. De nieuwe directeur van Rematec is verheugd om met een team van professionals – binnen de RAI en in de industrie – te werken aan de groei van de productportfolio.

Tijdens deze crisis is Rematec continu op zoek naar een actief online platform om de markt te ondersteunen met nieuws en het mogelijk maken van waardevolle (online) verbindingen. “Hoewel de toekomst voor veel bedrijven onzeker is, is het zeker dat de remanufacturing industrie overleeft en Rematec de industrie blijft ondersteunen”, aldus De Ruijter. Het eerste aankomende evenement van Rematec is het tweede Rematec Asia, met een focus op de binnenlandse Chinese remanufacturingmarkt. Het evenement wordt gehouden van 11 tot 13 oktober in Guangzhou in China.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.