PSA-formule Eurorepar breidt uit met tien vestigingen

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Eurorepar

Er hebben zich de afgelopen twee maanden tien nieuwe bedrijven aangesloten bij Eurorepar, meldt de werkplaatsformule. Het gaat om Garage Carson (Almere), Garage Henny Veenings (Wormerveer), Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen (Veenendaal), Autobedrijf Groenewoud van Kesteren (Schagen), Autobedrijf G.J. Polman (Elst), Autobedrijf Bart Ebben (Malden), Aalten Auto’s (Swifterbant) en drie vestigingen van Van der Linden van Sprankhuizen (Hoorn, Purmerend, Enkhuizen).

Sinds een jaar zit de universele garageformule van PSA in de lift. Vooral voormalig erkend reparateurs van de PSA-merken Peugeot en Citroën voelen zich tot de formule aangetrokken. Harm Nieboer, manager van de formule, verwacht op korte termijn de vijftigste aanmelding binnen te krijgen. Vorig jaar juli waren er twaalf Eurorepar vestigingen. In februari dit jaar kwamen er ook al acht bij.

Nieboer ziet een groeiende belangstelling vanuit de diverse kanalen, zoals merkspecialisten, erkend reparateurs en universele bedrijven. Hij denkt dat de belangstelling vooral komt doordat Eurorepar als enige formule onderdeel is van een autofabrikant, met een eigen multimerken onderdelenlijn.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.