Rocar-Tech lanceert eigen hefbrugkeurmerk

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Equipmentleverancier Rocar-Tech in Hengelo heeft sinds 1 september 2016 een eigen keurmerk hefbruggen. Het Rocar-Tech hefbrugkeurmerk voldoet aan de Europese norm NEN 14939. “Onze klanten hebben nu alle keuringsinformatie van hun apk-apparatuur op één plaats en wij kunnen de kwaliteit op het onderhoud en de service nog beter waarborgen”, aldus Gert-Jan Evers, sales- en aftersales manager bij Rocar-Tech.

RDW controleert of de hefbruggen zijn gecertificeerd. De erkenninghouder is zelf verantwoordelijk voor het op tijd laten certificeren van de hefinrichting. Er zijn meerdere leverancier die hun eigen keurmerk hebben: Autec hefbruggen BV, Stokvis Service, TUV Nederland, HHC/DRS, ZPMC Europe, Aboma + Keboma, Cofely Experts BV en Lindeboom Equipment Support. Daarnaast is er een keurmerk van de brancheorganisatie RAI Vereniging.

Lees meer op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Rocar-Tech lanceert eigen hefbrugkeurmerk | Automotive Online

Rocar-Tech lanceert eigen hefbrugkeurmerk

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Equipmentleverancier Rocar-Tech in Hengelo heeft sinds 1 september 2016 een eigen keurmerk hefbruggen. Het Rocar-Tech hefbrugkeurmerk voldoet aan de Europese norm NEN 14939. “Onze klanten hebben nu alle keuringsinformatie van hun apk-apparatuur op één plaats en wij kunnen de kwaliteit op het onderhoud en de service nog beter waarborgen”, aldus Gert-Jan Evers, sales- en aftersales manager bij Rocar-Tech.

RDW controleert of de hefbruggen zijn gecertificeerd. De erkenninghouder is zelf verantwoordelijk voor het op tijd laten certificeren van de hefinrichting. Er zijn meerdere leverancier die hun eigen keurmerk hebben: Autec hefbruggen BV, Stokvis Service, TUV Nederland, HHC/DRS, ZPMC Europe, Aboma + Keboma, Cofely Experts BV en Lindeboom Equipment Support. Daarnaast is er een keurmerk van de brancheorganisatie RAI Vereniging.

Lees meer op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.