Autoweek introduceert pechhulp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het blad werkt samen met hulpverlener Mondial Assistance om gestrande automobilisten en motorrijders weer op weg te helpen of te repatriëren. Flexibiliteit is troef, zegt marketingmanager verzekeringen Arthur Prinsen van Autoweek. Het lidmaatschap is voorbehouden aan consumenten, altijd direct opzegbaar. “Je kunt de dekking nog wijzigen terwijl je op reis bent.”

Mondial Assistance beschikt over een eigen vloot van circa 300 vervangende huurauto’s en een aantal motoren. ’s Zomers worden er ook monteurs naar Frankrijk en Italië en gestuurd voor reparatie ter plaatse. Volgens Prinsen is de pechhulp gebaseerd wensen van lezers en bezoekers van de website.

Inclusief woonplaatsdekking kost het goedkoopste abonnement 49 euro per jaar. De alarmcentrale van Mondial Assistance bepaalt welke dealer, garagist of berger te hulp komt.

Hoeveel pechhulpverzekeringen Autoweek zal slijten, kan Prinsen niet zeggen. “We hebben geen prognose gemaakt. Net als bij de autoverzekeringen kijken we of het product aanslaat.” Deze laatste lopen overigens goed, geeft hij aan. Eraan verdienen doet Autoweek – en daarmee moederbedrijf Sanoma – via een provisiestelsel zoals dit gebruikelijk is op de verzekeringsmarkt, aldus Prinsen.

De andere aanbieders van pechhulp kunnen gebruik blijven maken van de advertentiemogelijkheden van Autoweek.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoweek introduceert pechhulp | Automotive Online

Autoweek introduceert pechhulp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het blad werkt samen met hulpverlener Mondial Assistance om gestrande automobilisten en motorrijders weer op weg te helpen of te repatriëren. Flexibiliteit is troef, zegt marketingmanager verzekeringen Arthur Prinsen van Autoweek. Het lidmaatschap is voorbehouden aan consumenten, altijd direct opzegbaar. “Je kunt de dekking nog wijzigen terwijl je op reis bent.”

Mondial Assistance beschikt over een eigen vloot van circa 300 vervangende huurauto’s en een aantal motoren. ’s Zomers worden er ook monteurs naar Frankrijk en Italië en gestuurd voor reparatie ter plaatse. Volgens Prinsen is de pechhulp gebaseerd wensen van lezers en bezoekers van de website.

Inclusief woonplaatsdekking kost het goedkoopste abonnement 49 euro per jaar. De alarmcentrale van Mondial Assistance bepaalt welke dealer, garagist of berger te hulp komt.

Hoeveel pechhulpverzekeringen Autoweek zal slijten, kan Prinsen niet zeggen. “We hebben geen prognose gemaakt. Net als bij de autoverzekeringen kijken we of het product aanslaat.” Deze laatste lopen overigens goed, geeft hij aan. Eraan verdienen doet Autoweek – en daarmee moederbedrijf Sanoma – via een provisiestelsel zoals dit gebruikelijk is op de verzekeringsmarkt, aldus Prinsen.

De andere aanbieders van pechhulp kunnen gebruik blijven maken van de advertentiemogelijkheden van Autoweek.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.