Johnson Controls start accu-offensief

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast een overeenkomst met onderdelenimporteurs Brezan en Doyen deed Johnson Controls de levering aan onafhankelijke grossiers tot nu toe zelf. “We hebben in de afgelopen tijd geleerd dat we zeer goed zijn in het prodcueren van accu’s, maar dat fijne logistiek ervan niet ons sterkste punt is”, licht marketingmanager Bart Timmermans van Johnsson Controls toe. “Hefra heeft een perfect, fijnmazig distributienetwerk waar wij nu bij kunnen aansluiten. Dat zal de belevering absoluut ten goede komen.”

Grote deal
Tegelijk heeft Johnson Controls een deal gesloten met USN-Centuri, de onderdelenleverancier van de Kwik-Fit Groep om de accu’s van het huismerk Coldax te leveren. Dat meldt Autokompas, het vakblad voor de aftermarket. Op dit moment worden de Coldax accu’s, waarvan USN-Centuri er jaarlijks circa 100 duizend verkoopt, nog door verschillende fabrikanten geleverd.

Johnson Controls zet in de Benelux circa 600 duizend accu’s af. “Ook dit is voor ons dus een belangrijke deal”, aldus Timmermans, die niet wil zeggen tot welke omzetstijging de beide samenwerkingsovereenkomsten moeten leiden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Johnson Controls start accu-offensief | Automotive Online

Johnson Controls start accu-offensief

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast een overeenkomst met onderdelenimporteurs Brezan en Doyen deed Johnson Controls de levering aan onafhankelijke grossiers tot nu toe zelf. “We hebben in de afgelopen tijd geleerd dat we zeer goed zijn in het prodcueren van accu’s, maar dat fijne logistiek ervan niet ons sterkste punt is”, licht marketingmanager Bart Timmermans van Johnsson Controls toe. “Hefra heeft een perfect, fijnmazig distributienetwerk waar wij nu bij kunnen aansluiten. Dat zal de belevering absoluut ten goede komen.”

Grote deal
Tegelijk heeft Johnson Controls een deal gesloten met USN-Centuri, de onderdelenleverancier van de Kwik-Fit Groep om de accu’s van het huismerk Coldax te leveren. Dat meldt Autokompas, het vakblad voor de aftermarket. Op dit moment worden de Coldax accu’s, waarvan USN-Centuri er jaarlijks circa 100 duizend verkoopt, nog door verschillende fabrikanten geleverd.

Johnson Controls zet in de Benelux circa 600 duizend accu’s af. “Ook dit is voor ons dus een belangrijke deal”, aldus Timmermans, die niet wil zeggen tot welke omzetstijging de beide samenwerkingsovereenkomsten moeten leiden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.