Stokvis, Hella en Lebon finalisten Autovakprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De finalisten
De Mega Macs 66 van Hella Gutmann is een universele diagnosetester die is uitgerust met een compleet reparatieconcept. Via een online aansluiting geeft het apparaat toegang tot interactieve voertuig-, diagnose- en reparatiedata. Daarnaast biedt het, indien nodig, realtime ondersteuning op afstand door een technisch callcenter. Hierdoor wordt onnodig sleutelwerk voorkomen en efficiënter gewerkt.

De Josam i-track is een vast doorrijsysteem dat via twee roterende lasers in slechts een halve wielomwenteling snel en nauwkeurig informatie geeft over de as- en wieluitlijning van trucks en bussen. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van het voertuigpark niet goed is uitgelijnd. Een snelle preventieve controle levert het onderhoudsbedrijf mogelijk extra werk en de klant een forse brandstofbesparing op.

De mobiele hefkolom Earthlift van Stertil Koni heeft een motorsysteem dat tijdens het heffen werkt als normale motor, maar tijdens het dalen de functie van een dynamo krijgt, waardoor de energie die vrijkomt weer wordt opgeslagen in de batterijen. Hierdoor bespaart het autobedrijf tot 35% energie.

Bekendmaking
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de officiële opening van de AutrovakRAI, op maandag 28 maart. Stokvis en Hella zullen hun innovaties ook op de AutovakRAI aan het publiek laten zien. Lebon & Gimbrair staat niet als exposant op de beurs.

De vakjury bestaat uit de hoofdredacties van de belangrijkste Automotive vakbladen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stokvis, Hella en Lebon finalisten Autovakprijs | Automotive Online

Stokvis, Hella en Lebon finalisten Autovakprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De finalisten
De Mega Macs 66 van Hella Gutmann is een universele diagnosetester die is uitgerust met een compleet reparatieconcept. Via een online aansluiting geeft het apparaat toegang tot interactieve voertuig-, diagnose- en reparatiedata. Daarnaast biedt het, indien nodig, realtime ondersteuning op afstand door een technisch callcenter. Hierdoor wordt onnodig sleutelwerk voorkomen en efficiënter gewerkt.

De Josam i-track is een vast doorrijsysteem dat via twee roterende lasers in slechts een halve wielomwenteling snel en nauwkeurig informatie geeft over de as- en wieluitlijning van trucks en bussen. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van het voertuigpark niet goed is uitgelijnd. Een snelle preventieve controle levert het onderhoudsbedrijf mogelijk extra werk en de klant een forse brandstofbesparing op.

De mobiele hefkolom Earthlift van Stertil Koni heeft een motorsysteem dat tijdens het heffen werkt als normale motor, maar tijdens het dalen de functie van een dynamo krijgt, waardoor de energie die vrijkomt weer wordt opgeslagen in de batterijen. Hierdoor bespaart het autobedrijf tot 35% energie.

Bekendmaking
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de officiële opening van de AutrovakRAI, op maandag 28 maart. Stokvis en Hella zullen hun innovaties ook op de AutovakRAI aan het publiek laten zien. Lebon & Gimbrair staat niet als exposant op de beurs.

De vakjury bestaat uit de hoofdredacties van de belangrijkste Automotive vakbladen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.