Pashuysen volgt Nelissen op bij SKF VSM

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pashuysen werkte de afgelopen vier jaar als key account manager Benelux bij de onderdelenfabrikant. In zijn nieuwe functie gaat hij het beleid van SKF VSM Benelux verder uitbouwen en de marktpositie van het bedrijf op de aftermarket proberen te verbeteren.

____________________________________________________________

Feliciteer Gaetan Pashuysen met een bloemetje.

Pashuysen volgt Nelissen op bij SKF VSM | Automotive Online

Pashuysen volgt Nelissen op bij SKF VSM

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pashuysen werkte de afgelopen vier jaar als key account manager Benelux bij de onderdelenfabrikant. In zijn nieuwe functie gaat hij het beleid van SKF VSM Benelux verder uitbouwen en de marktpositie van het bedrijf op de aftermarket proberen te verbeteren.

____________________________________________________________

Feliciteer Gaetan Pashuysen met een bloemetje.