AutovakRAI terug naar 4 dagen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een andere belangrijke wijziging is dat de catering zowel voor standhouders als voor bezoekers volledig gratis wordt. Volgens de organisatie is dat uniek voor een RAI-evenement. “Bezoekers en standhouders hebben een steeds hogere standaard. Daar willen we rekening mee houden”, aldus Diane Kilian namens de organisatie.
Bij de vorige editie had de AutovakRAI te kampen met tegenvallende bezoekersaantallen. In zes dagen trok de beurs slechts 25.382 belangstellenden, waar op minimaal 35.000 was gerekend. Ook ondervindt de nationale vakbeurs steeds heviger concurrentie van regionale initiatieven zoals de beurzen in Gorinchem en Hardenberg.
Op 8 mei presenteert de beursorganisatie van de AutovakRAI de nieuwe opzet officieel aan alle potentiële deelnemers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.