Lasaulec: genoeg aan eigen beurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

107 bezoekers naar het Thialf-station in Heerenveen. Dat is een groot succes, zegt directeur Cees Daalmeijer. “Het stelt ons tegelijkertijd voor de vraag wat we met deelname aan externe beurzen in de automotive en industrie gaan doen. Daar zullen we voor 2007 een besluit over nemen.” De hoge opkomst van bezoekers komt volgens Lasaulec door de opzet van de beurs: er waren 155 leveranciers van het bedrijf als standhouder aanwezig, en de nadruk lag op het geven van demonstraties. Daardoor trok de beurs niet alleen beslissers, maar ook veel technici, die immers dagelijks met de getoonde producten moeten werken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Lasaulec: genoeg aan eigen beurs | Automotive Online

Lasaulec: genoeg aan eigen beurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

107 bezoekers naar het Thialf-station in Heerenveen. Dat is een groot succes, zegt directeur Cees Daalmeijer. “Het stelt ons tegelijkertijd voor de vraag wat we met deelname aan externe beurzen in de automotive en industrie gaan doen. Daar zullen we voor 2007 een besluit over nemen.” De hoge opkomst van bezoekers komt volgens Lasaulec door de opzet van de beurs: er waren 155 leveranciers van het bedrijf als standhouder aanwezig, en de nadruk lag op het geven van demonstraties. Daardoor trok de beurs niet alleen beslissers, maar ook veel technici, die immers dagelijks met de getoonde producten moeten werken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.