The Collectables zet deur open voor zakelijke verkoper

Collectables • Het online platform opent een fysieke vestiging in Heteren.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Veilingsite The Collectables laat met ingang van deze maand ook zakelijke verkopers toe op zijn platform. Tot op heden stond het alleen particulieren toe om hun auto’s aan te bieden. Dat meldt het bedrijf.

Het veilingplatform, dat recent werd gekocht door Porsche Centrum Gelderland-dga Mark Wegh, opent een vestiging in Heteren waar geïnteresseerden auto’s kunnen bekijken tijdens kijkdagen.

Door autobedrijven toe te staan hun aanbod op de site te plaatsen, hoopt het veilingplatform verder te kunnen groeien. “Wij willen het voorkeursplatform zijn voor liefhebbers in hun zoektocht naar een gave auto”, zegt operationeel verantwoordelijke Lars Willemsen.

Overname The Collectables: ‘Als de kerk staat, ga ik een andere bouwen’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

The Collectables zet deur open voor zakelijke verkoper | Automotive Online

The Collectables zet deur open voor zakelijke verkoper

Collectables • Het online platform opent een fysieke vestiging in Heteren.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Veilingsite The Collectables laat met ingang van deze maand ook zakelijke verkopers toe op zijn platform. Tot op heden stond het alleen particulieren toe om hun auto’s aan te bieden. Dat meldt het bedrijf.

Het veilingplatform, dat recent werd gekocht door Porsche Centrum Gelderland-dga Mark Wegh, opent een vestiging in Heteren waar geïnteresseerden auto’s kunnen bekijken tijdens kijkdagen.

Door autobedrijven toe te staan hun aanbod op de site te plaatsen, hoopt het veilingplatform verder te kunnen groeien. “Wij willen het voorkeursplatform zijn voor liefhebbers in hun zoektocht naar een gave auto”, zegt operationeel verantwoordelijke Lars Willemsen.

Overname The Collectables: ‘Als de kerk staat, ga ik een andere bouwen’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.