Inge Mier nieuwe directeur Blankert Shortlease

blankert • Na een sabbatical is zij terug bij Blankert-eigenaar Mobility Service.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Blankert Shortlease)

Per 1 mei 2023 is er een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij Blankert Shortlease. Inge Mier, eerder werkzaam als operationeel en financieel directeur bij Mobility Service, neemt de verantwoordelijkheid over. Zij zal de leasemaatschappij dagelijks aansturen. Dit laat het bedrijf in een verklaring weten.

Mier, net terug van een sabbatical van ruim anderhalf jaar, kijkt ernaar uit. “Samen met het team van Blankert wil ik dit bedrijf verder ontwikkelen.” Blankert Shortlease is in mei 2022 overgenomen door Mobility Service.

Volgens eigenaar Paul Harms is het ‘geweldig’ voor Blankert. “Na een lange reis over de wereld, waarbij ze haar sollicitatiegesprekken vanuit Sumatra en Nepal voerde, is Inge weer terug bij ons.”

Tien jaar

Naast de nieuwe directeur heeft het bedrijf nog iets te vieren. Het bedrijf bestaat in mei tien jaar en groeide met een jaaromzet van 9,75 miljoen euro in 2021, naar een omzet van 13,5 miljoen euro in 2022. Volgens het bedrijf is dit te danken aan de vraag naar flexibele shortleasecontracten. Met nieuwe abonnementsvormen voor nieuwe en gebruikte (elektrische) auto’s, wil het bedrijf verder groeien.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Inge Mier nieuwe directeur Blankert Shortlease | Automotive Online

Inge Mier nieuwe directeur Blankert Shortlease

blankert • Na een sabbatical is zij terug bij Blankert-eigenaar Mobility Service.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Blankert Shortlease)

Per 1 mei 2023 is er een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij Blankert Shortlease. Inge Mier, eerder werkzaam als operationeel en financieel directeur bij Mobility Service, neemt de verantwoordelijkheid over. Zij zal de leasemaatschappij dagelijks aansturen. Dit laat het bedrijf in een verklaring weten.

Mier, net terug van een sabbatical van ruim anderhalf jaar, kijkt ernaar uit. “Samen met het team van Blankert wil ik dit bedrijf verder ontwikkelen.” Blankert Shortlease is in mei 2022 overgenomen door Mobility Service.

Volgens eigenaar Paul Harms is het ‘geweldig’ voor Blankert. “Na een lange reis over de wereld, waarbij ze haar sollicitatiegesprekken vanuit Sumatra en Nepal voerde, is Inge weer terug bij ons.”

Tien jaar

Naast de nieuwe directeur heeft het bedrijf nog iets te vieren. Het bedrijf bestaat in mei tien jaar en groeide met een jaaromzet van 9,75 miljoen euro in 2021, naar een omzet van 13,5 miljoen euro in 2022. Volgens het bedrijf is dit te danken aan de vraag naar flexibele shortleasecontracten. Met nieuwe abonnementsvormen voor nieuwe en gebruikte (elektrische) auto’s, wil het bedrijf verder groeien.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.