ARN tekent grondstoffenakkoord

ARN • ARN levert samen met alle ketenpartners nu 187.600 ton aan herbruikbaar materiaal.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
ARN tekent Grondstoffenakkoord
inmiddels wordt 98,7 procent van het gewicht van autowrakken nuttig toegepast. (foto: ARN)

Auto Recycling Nederland (ARN) heeft het grondstoffenakkoord getekend. Het steunt hierbij de doelstelling van het rijksbrede programma Circulaire Economie om geen restafval meer te hebben in 2050 en dat alle materialen recyclebaar worden. Dat meldt de RAI Vereniging.

ARN levert samen met alle ketenpartners 187.600 ton aan herbruikbaar materiaal. Dat is 0,44 procent van al het gerecycled materiaal. Dankzij alle partijen die bij autorecycling in Nederland betrokken zijn, bijna 300 bedrijven en ondernemers, wordt inmiddels 98,7 procent van het gewicht van autowrakken nuttig toegepast. Dat cijfer ligt boven de Europese norm van 95 procent.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.

ARN tekent grondstoffenakkoord | Automotive Online

ARN tekent grondstoffenakkoord

ARN • ARN levert samen met alle ketenpartners nu 187.600 ton aan herbruikbaar materiaal.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
ARN tekent Grondstoffenakkoord
inmiddels wordt 98,7 procent van het gewicht van autowrakken nuttig toegepast. (foto: ARN)

Auto Recycling Nederland (ARN) heeft het grondstoffenakkoord getekend. Het steunt hierbij de doelstelling van het rijksbrede programma Circulaire Economie om geen restafval meer te hebben in 2050 en dat alle materialen recyclebaar worden. Dat meldt de RAI Vereniging.

ARN levert samen met alle ketenpartners 187.600 ton aan herbruikbaar materiaal. Dat is 0,44 procent van al het gerecycled materiaal. Dankzij alle partijen die bij autorecycling in Nederland betrokken zijn, bijna 300 bedrijven en ondernemers, wordt inmiddels 98,7 procent van het gewicht van autowrakken nuttig toegepast. Dat cijfer ligt boven de Europese norm van 95 procent.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.