LKQ Europe neemt Rhenoy Group over

LKQ • De distributeur van auto-onderdelen versterkt zo zijn aanwezigheid in de Europese bergingsbranche.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

LKQ Europe breidt zijn Europese bergingsnetwerk uit met de overname van de Nederlandse Rhenoy Group. Rhenoy is leverancier van gereviseerde motoren en gerecyclede OEM auto-onderdelen. Het bedrijf exploiteert een sloperij in Nederland en herfabricagefabrieken in Nederland en Polen.

“Deze overname versterkt onze voortdurende inzet om betaalbare en duurzame mobiliteit te bieden op onze Europese markten. De wortels van ons bedrijf liggen in het demonteren van autowrakken om OEM-onderdelen te recyclen. Als onderdeel van ons Europees strategisch plan willen we die kennis benutten in combinatie met onze revisiecapaciteit. We bewonderen de competenties van Rhenoy al lang en ik ben verheugd dat ze zich bij de LKQ-familie aansluiten”, aldus Varun Laroyia, chief executive officer van LKQ Europe.

Nick van Kessel, ceo van Rhenoy Group vult aan: “De circulaire economie rukt op en onze conclusie is ‘samen sterker’. LKQ is zeer vertrouwd met de activiteiten van Rhenoy en heeft plannen met toegevoegde waarde om onze bedrijven in de toekomst verder te ontwikkelen.”

“Duurzaamheid wordt niet alleen in de Benelux steeds belangrijker maar overal. Deze overname is daarom een stap in de goede richting voor ons en zeker ook voor onze klanten,” vertelt Johan Van Der Hoeven, directeur bij LKQ Fource aan AM.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.

LKQ Europe neemt Rhenoy Group over | Automotive Online

LKQ Europe neemt Rhenoy Group over

LKQ • De distributeur van auto-onderdelen versterkt zo zijn aanwezigheid in de Europese bergingsbranche.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

LKQ Europe breidt zijn Europese bergingsnetwerk uit met de overname van de Nederlandse Rhenoy Group. Rhenoy is leverancier van gereviseerde motoren en gerecyclede OEM auto-onderdelen. Het bedrijf exploiteert een sloperij in Nederland en herfabricagefabrieken in Nederland en Polen.

“Deze overname versterkt onze voortdurende inzet om betaalbare en duurzame mobiliteit te bieden op onze Europese markten. De wortels van ons bedrijf liggen in het demonteren van autowrakken om OEM-onderdelen te recyclen. Als onderdeel van ons Europees strategisch plan willen we die kennis benutten in combinatie met onze revisiecapaciteit. We bewonderen de competenties van Rhenoy al lang en ik ben verheugd dat ze zich bij de LKQ-familie aansluiten”, aldus Varun Laroyia, chief executive officer van LKQ Europe.

Nick van Kessel, ceo van Rhenoy Group vult aan: “De circulaire economie rukt op en onze conclusie is ‘samen sterker’. LKQ is zeer vertrouwd met de activiteiten van Rhenoy en heeft plannen met toegevoegde waarde om onze bedrijven in de toekomst verder te ontwikkelen.”

“Duurzaamheid wordt niet alleen in de Benelux steeds belangrijker maar overal. Deze overname is daarom een stap in de goede richting voor ons en zeker ook voor onze klanten,” vertelt Johan Van Der Hoeven, directeur bij LKQ Fource aan AM.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.