LKQ Fource opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De vestiging in Alkmaar. (Foto: LKQ Fource)

De vestiging is de eerste in de nieuwe LKQ Fource huisstijl. 

Onderdelendistributeur LKQ Fource heeft vrijdag een nieuwe vestiging in Alkmaar geopend. Het nieuwe filiaal van LKQ Fource vervangt de oude locatie op hetzelfde industrieterrein. In september 2021 begonnen de bouwwerkzaamheden.

“De nieuwe vestiging in Alkmaar is één van onze grootste in het land. Vanuit dit filiaal worden alle klanten uit de regio Alkmaar dagelijks via 12 routes beleverd”, zegt operationeel manager Erwin Buurman.

Het nieuwe pand bestaat uit drie verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 1.978m2. Daarmee beschikt de vestiging over voldoende ruimte voor meer dan 45.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen en 5.600 referenties aan banden. Dit betekent een stijging in aantal referenties en groeimogelijkheden ten opzichte van het vorige pand waar 21.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen lagen.

De vestiging is de eerste in de nieuwe LKQ Fource huisstijl.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

LKQ Fource opent nieuwe vestiging in Alkmaar | Automotive Online

LKQ Fource opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De vestiging in Alkmaar. (Foto: LKQ Fource)

De vestiging is de eerste in de nieuwe LKQ Fource huisstijl. 

Onderdelendistributeur LKQ Fource heeft vrijdag een nieuwe vestiging in Alkmaar geopend. Het nieuwe filiaal van LKQ Fource vervangt de oude locatie op hetzelfde industrieterrein. In september 2021 begonnen de bouwwerkzaamheden.

“De nieuwe vestiging in Alkmaar is één van onze grootste in het land. Vanuit dit filiaal worden alle klanten uit de regio Alkmaar dagelijks via 12 routes beleverd”, zegt operationeel manager Erwin Buurman.

Het nieuwe pand bestaat uit drie verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 1.978m2. Daarmee beschikt de vestiging over voldoende ruimte voor meer dan 45.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen en 5.600 referenties aan banden. Dit betekent een stijging in aantal referenties en groeimogelijkheden ten opzichte van het vorige pand waar 21.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen lagen.

De vestiging is de eerste in de nieuwe LKQ Fource huisstijl.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.