‘Herinnering aan Sergio Marchionne blijft springlevend’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
‘Herinnering aan Sergio Marchionne blijft springlevend’

Dat heeft bestuursvoorzitter John Elkann van Fiat Chrysler Automobiles verklaard ter gelegenheid van de eerste ‘verjaardag’ van de dood van de voormalige CEO op 25 juli 2018.  Hij gaat verder: ‘’Sergio beschreef FCA, CNH Industrial en Ferrari graag als bedrijven vol met vrouwen en mannen van waarde. Individuen die een zware verantwoordelijkheid voelen voor wat ze doen en die handelen met beslistheid en moed, die niet terugdeinzen voor de kans om een voorbeeld neer te zetten. Het feit dat onze bedrijven vandaag zo zijn, zijn we aan hem verschuldigd. We blijven hem eeuwig dankbaar voor het ons laten zien, door een voorbeeld te zijn, dat het enige wat echt telt is nooit tevreden zijn met gemiddeldheid en altijd streven om dingen te verbeteren, ten gunste van de maatschappij en de toekomst en nooit voor onszelf. Sommigen herinneren vandaag de verlichte leider, sommige de man, sommige de vriend.  Maar we herinneren hem allemaal met de diepste genegenheid.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > ‘Lancia nog lang niet dood’

    […] uitvoeringen en het verzinnen van acties, zoals de Ypsilon Black and Noir. Lancia werd door voormalig concerntopman Sergio Marchionne naar de eeuwige jachtvelden gestuurd maar de beste man ligt nu zelf op het kerkhof. Dit betekent […]

‘Herinnering aan Sergio Marchionne blijft springlevend’ | Automotive Online

‘Herinnering aan Sergio Marchionne blijft springlevend’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
‘Herinnering aan Sergio Marchionne blijft springlevend’

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > ‘Lancia nog lang niet dood’

    […] uitvoeringen en het verzinnen van acties, zoals de Ypsilon Black and Noir. Lancia werd door voormalig concerntopman Sergio Marchionne naar de eeuwige jachtvelden gestuurd maar de beste man ligt nu zelf op het kerkhof. Dit betekent […]