Autoverkoop maart: -17%; slechtste Q1 sinds 1969

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eduard Pijl

    Onze hofnar Rutte is ook van mening dat het goed gaat. Hij heeft tesamen met zijn kornuiten vakkundig diverse bedrijfstakken om zeep geholpen. Weekers mag dan wel naar huis gestuurd zijn maar ook de gevolgen van zijn kortzichtige beleid zijn meer dan duidelijk.
    Dit kabinet heeft met verwarring en onduidelijkheid veel schade aangericht. Een economie stimuleren doe je door bureaucratische belemmeringen te verminderen en belastingen te verlagen en zaken eenvoudiger te maken. Dit cabaret heeft precies alles verkeerd om gedaan.

  • nicky

    Ik denk dat de arrogantie van de autodealers ook een rol speelt in het geheel, als je het mij vraagt zijn de showrooms in de meeste gevallen “eurovreters”.
    Online is de toekomst en daar lijken de dealers nog niet helemaal in mee te willen.
    Websites zoals http://www.nieuweautokopen.nl en http://www.ditisdeprijs.nl spelen hier op een creatieve manier op in.
    Geen dure showrooms, meer korting doormiddel van het collectief, en simpelweg de goedkoopste manier om een nieuwe auto aan te schaffen.
    En als je het mij vraagt een mooie optie voor een dealer om met dit soort bedrijven samen te werken.
    Wie weet wordt het dan weer wat!