Autoschade Herstel Groep sluit Van den Berg Autoschade aan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Van den Berg

Van den Berg Autoschade is lid geworden van schadeketen Autoschade Herstel Groep. Dat meldt de keten vandaag. Van den Berg heeft vestigingen in Vlissingen en Goes. 

Het bedrijf, dat al vijftig jaar bestaat, heeft 35 medewerkers in dienst. Het bedrijf is onder meer Tesla Approved Bodyshop en doet naast autoschade ook ruitschade, caravan- en camperherstel, velgen en stralen & poedercoaten.

“Door ons aan te sluiten bij AHG profiteren we van de kennisdeling en samenwerking met de andere aangesloten herstellers terwijl we zelfstandig blijven ondernemen”, meldt Van den Berg.

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, is blij met zijn nieuwe lid. “Het zijn twee professionele en vooraanstaande bedrijven die onder leiding staan van een ondernemende familie die gepokt en gemazeld is in de schadebranche. En voor onze opdrachtgevers breiden wij zo onze landelijke dekking uit.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autoschade Herstel Groep sluit Van den Berg Autoschade aan | Automotive Online

Autoschade Herstel Groep sluit Van den Berg Autoschade aan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Van den Berg

Van den Berg Autoschade is lid geworden van schadeketen Autoschade Herstel Groep. Dat meldt de keten vandaag. Van den Berg heeft vestigingen in Vlissingen en Goes. 

Het bedrijf, dat al vijftig jaar bestaat, heeft 35 medewerkers in dienst. Het bedrijf is onder meer Tesla Approved Bodyshop en doet naast autoschade ook ruitschade, caravan- en camperherstel, velgen en stralen & poedercoaten.

“Door ons aan te sluiten bij AHG profiteren we van de kennisdeling en samenwerking met de andere aangesloten herstellers terwijl we zelfstandig blijven ondernemen”, meldt Van den Berg.

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, is blij met zijn nieuwe lid. “Het zijn twee professionele en vooraanstaande bedrijven die onder leiding staan van een ondernemende familie die gepokt en gemazeld is in de schadebranche. En voor onze opdrachtgevers breiden wij zo onze landelijke dekking uit.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.