NRF voegt uitlaatgassensoren toe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Foto: NRF

NRF, leverancier van onder andere onderdelen voor airconditioning en motorkoeling, breidt zijn aftermarket aanbod uit met nieuwe productgroep: uitlaatgastemperatuursensoren. Dat meldt het bedrijf, dat zegt toe te willen groeien naar een totaalleverancier.

De sensoren zijn easyfit, dankzij een speciaal vet dat wrijving voorkomt en een correcte montage garandeert, aldus NRF.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

NRF voegt uitlaatgassensoren toe | Automotive Online

NRF voegt uitlaatgassensoren toe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Foto: NRF

NRF, leverancier van onder andere onderdelen voor airconditioning en motorkoeling, breidt zijn aftermarket aanbod uit met nieuwe productgroep: uitlaatgastemperatuursensoren. Dat meldt het bedrijf, dat zegt toe te willen groeien naar een totaalleverancier.

De sensoren zijn easyfit, dankzij een speciaal vet dat wrijving voorkomt en een correcte montage garandeert, aldus NRF.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.