Autodiagnose.eu viert 10-jarig bestaan

Jeroen Vos Jeroen Vos
Het team van Autodiagnose.eu. (Foto: Autodiagnose.eu)

Autodiagnose.eu bestaat 10 jaar in Kolham in Groningen. Het bedrijf van Asim en Wendy Saglam ontwikkelde in die tijd een vernieuwende visie op het diagnosticeren van complexe storingen in voertuigen. Zo verricht het team van Autodiagnose.eu onderzoek naar de oorzaak van complexe storingen in auto’s. “Ons product is het reparatieadvies en we factureren onderzoekskosten”, aldus Saglam.

Volgens Saglam hebben drie uitgangspunten een belangrijke bijdrage geleverd aan de vorming van het bedrijf. “Competenties, werkomgeving en hoogwaardige apparatuur om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van complexe storingen in auto’s. En dat is wezenlijk anders dan het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan diezelfde auto’s. Wij ondersteunen autobedrijven op basis van samenwerking.”Lees hier een diagnose-analyse van Asim Saglam.

In de toekomst gaat het diagnosticeren van een storing een groter deel uitmaken van de kosten voor het verhelpen van een storing, zo is de verwachting van Saglam. Daarnaast zullen softwarematige handelingen belangrijker worden bij het repareren van voertuigen. “Bedrijven die de ‘Throwing parts at the problem’-aanpak bezigen zullen verdwijnen”, verwacht Saglam terwijl hij positief is over de toekomst van zijn bedrijf. “Wij gaan de uitdaging aan en kijken uit naar het komende decennium. Hierin worden de vraagstukken steeds complexer bij storingen in auto’s die in sneltreinvaart doorontwikkelen.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Autodiagnose.eu viert 10-jarig bestaan | Automotive Online

Autodiagnose.eu viert 10-jarig bestaan

Jeroen Vos Jeroen Vos
Het team van Autodiagnose.eu. (Foto: Autodiagnose.eu)

Autodiagnose.eu bestaat 10 jaar in Kolham in Groningen. Het bedrijf van Asim en Wendy Saglam ontwikkelde in die tijd een vernieuwende visie op het diagnosticeren van complexe storingen in voertuigen. Zo verricht het team van Autodiagnose.eu onderzoek naar de oorzaak van complexe storingen in auto’s. “Ons product is het reparatieadvies en we factureren onderzoekskosten”, aldus Saglam.

Volgens Saglam hebben drie uitgangspunten een belangrijke bijdrage geleverd aan de vorming van het bedrijf. “Competenties, werkomgeving en hoogwaardige apparatuur om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van complexe storingen in auto’s. En dat is wezenlijk anders dan het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan diezelfde auto’s. Wij ondersteunen autobedrijven op basis van samenwerking.”Lees hier een diagnose-analyse van Asim Saglam.

In de toekomst gaat het diagnosticeren van een storing een groter deel uitmaken van de kosten voor het verhelpen van een storing, zo is de verwachting van Saglam. Daarnaast zullen softwarematige handelingen belangrijker worden bij het repareren van voertuigen. “Bedrijven die de ‘Throwing parts at the problem’-aanpak bezigen zullen verdwijnen”, verwacht Saglam terwijl hij positief is over de toekomst van zijn bedrijf. “Wij gaan de uitdaging aan en kijken uit naar het komende decennium. Hierin worden de vraagstukken steeds complexer bij storingen in auto’s die in sneltreinvaart doorontwikkelen.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.