Toe aan een nieuw diagnoseapparaat? Nu tegen aantrekkelijke inruilprijs!

Redactie Redactie
• Laatste update:

Heeft u nog geen mega macs tester? Dan heeft HELLA nu een aantrekkelijk aanbod voor u waarbij u op voordelige wijze kennis kunt maken met de mega macs 42 SE, 56 of 66. Met geavanceerde software, regelmatige updates en diverse licentieopties kunt u uw mega macs tester altijd up to date houden. En dat is belangrijk in het continu wisselend wagenpark dat uw werkplaats bezoekt. 

Inruilactie

Tot en met 30 juni kunt u nog profiteren van een aantrekkelijke inruilactie. Lever uw oude tester in, schaf een mega macs 42 SE, 56 of 66 aan en ontvang een interessante inruilprijs. Vraag ernaar bij uw grossier.  Met allerlei licentiemogelijkheden en ondersteuning van een Technische Helpdesk kunt u er op rekenen dat u nooit alleen staat in uw uitdagingen in de werkplaats.

Kijk voor alle voorwaarden en prijzen op HELLA’s Universele Catalogus.

Mega macs diagnosetesters: van professionals, voor professionals

Sinds 1995 staat de naam ‘mega macs’ voor eenvoudige, intelligente en met name praktijkgerichte ondersteuning bij het repareren van moderne voertuigen. Met de multimerk diagnosetesters van Hella Gutmann Solutions wordt er alles aan gedaan om het dagelijkse werk in garages, met het oog op de steeds complexer wordende voertuigsystemen, te vereenvoudigen. Dat is de maatstaf. 

Onze Topmodellen 

Mega macs 42 SE

De mega macs 42 SE is een mobiel en krachtig diagnoseapparaat. Hij kan zonder uitgebreide scholing gemakkelijk worden bediend door iedere monteur. Met draadloze communicatie, eenduidige voertuigherkenning via VIN-code en ononderbroken toepassing dankzij wisselaccu’s werkt u nog sneller en nog efficiënter. 

Mega macs 56

De mega macs 56 is de ideale diagnoseoplossing voor iedere universele werkplaats die geen compromissen wil aangaan ten aanzien van prestatiemogelijkheden en bedieningsgemak. Elke gebruiker heeft volledige toegang tot het real time reparatieconcept met alle relevante gegevens en waardevolle helpfuncties van het systeem.

Mega macs 66

De mega macs 66 met real time reparatieconcept is perfect ontworpen en uitstekend voorbereid op alle uitdagingen die de praktijk van de garage dagelijks stelt. Hij is zeer gemakkelijk te bedienen dankzij het touchscreen, een overzichtelijke menustructuur en hij ondersteunt je in een werkbereik dat zich uitstrekt van de aanname van een voertuig via eenduidige diagnoses en doelgerichte foutopsporing tot en met de bestelling van reserveonderdelen en toebehoren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toe aan een nieuw diagnoseapparaat? Nu tegen aantrekkelijke inruilprijs! | Automotive Online

Toe aan een nieuw diagnoseapparaat? Nu tegen aantrekkelijke inruilprijs!

Redactie Redactie
• Laatste update:

Heeft u nog geen mega macs tester? Dan heeft HELLA nu een aantrekkelijk aanbod voor u waarbij u op voordelige wijze kennis kunt maken met de mega macs 42 SE, 56 of 66. Met geavanceerde software, regelmatige updates en diverse licentieopties kunt u uw mega macs tester altijd up to date houden. En dat is belangrijk in het continu wisselend wagenpark dat uw werkplaats bezoekt. 

Inruilactie

Tot en met 30 juni kunt u nog profiteren van een aantrekkelijke inruilactie. Lever uw oude tester in, schaf een mega macs 42 SE, 56 of 66 aan en ontvang een interessante inruilprijs. Vraag ernaar bij uw grossier.  Met allerlei licentiemogelijkheden en ondersteuning van een Technische Helpdesk kunt u er op rekenen dat u nooit alleen staat in uw uitdagingen in de werkplaats.

Kijk voor alle voorwaarden en prijzen op HELLA’s Universele Catalogus.

Mega macs diagnosetesters: van professionals, voor professionals

Sinds 1995 staat de naam ‘mega macs’ voor eenvoudige, intelligente en met name praktijkgerichte ondersteuning bij het repareren van moderne voertuigen. Met de multimerk diagnosetesters van Hella Gutmann Solutions wordt er alles aan gedaan om het dagelijkse werk in garages, met het oog op de steeds complexer wordende voertuigsystemen, te vereenvoudigen. Dat is de maatstaf. 

Onze Topmodellen 

Mega macs 42 SE

De mega macs 42 SE is een mobiel en krachtig diagnoseapparaat. Hij kan zonder uitgebreide scholing gemakkelijk worden bediend door iedere monteur. Met draadloze communicatie, eenduidige voertuigherkenning via VIN-code en ononderbroken toepassing dankzij wisselaccu’s werkt u nog sneller en nog efficiënter. 

Mega macs 56

De mega macs 56 is de ideale diagnoseoplossing voor iedere universele werkplaats die geen compromissen wil aangaan ten aanzien van prestatiemogelijkheden en bedieningsgemak. Elke gebruiker heeft volledige toegang tot het real time reparatieconcept met alle relevante gegevens en waardevolle helpfuncties van het systeem.

Mega macs 66

De mega macs 66 met real time reparatieconcept is perfect ontworpen en uitstekend voorbereid op alle uitdagingen die de praktijk van de garage dagelijks stelt. Hij is zeer gemakkelijk te bedienen dankzij het touchscreen, een overzichtelijke menustructuur en hij ondersteunt je in een werkbereik dat zich uitstrekt van de aanname van een voertuig via eenduidige diagnoses en doelgerichte foutopsporing tot en met de bestelling van reserveonderdelen en toebehoren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.