Van Klei Banden Import start door als Zeta-importeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt directeur Bart Voorkamp. Hij benadrukt dat het van Zeta officieel importeur is, maar verder alle merken banden kan leveren. Van Klei’s Banden Import ging in mei failliet maar gaat nu in verder afgeslankte vorm verder. anuit het hoofdkantoor in Zoeterwoude. “We werken nu met vijf mensen, dat waren er eerst twaalf. Voor Zeta ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger.” Op 7 juni is de doorstart al officieel geregeld. “We waren in de tussentijd ook gewoon operationeel.”

In augustus werd bekend dat S&H Tyres het Kumho importeurschap van Van Klei had overgenomen

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Klei Banden Import start door als Zeta-importeur | Automotive Online

Van Klei Banden Import start door als Zeta-importeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt directeur Bart Voorkamp. Hij benadrukt dat het van Zeta officieel importeur is, maar verder alle merken banden kan leveren. Van Klei’s Banden Import ging in mei failliet maar gaat nu in verder afgeslankte vorm verder. anuit het hoofdkantoor in Zoeterwoude. “We werken nu met vijf mensen, dat waren er eerst twaalf. Voor Zeta ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger.” Op 7 juni is de doorstart al officieel geregeld. “We waren in de tussentijd ook gewoon operationeel.”

In augustus werd bekend dat S&H Tyres het Kumho importeurschap van Van Klei had overgenomen

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.