Fource voegt stuurdelen van Starline en Lemförder toe

Redactie Redactie
Starline werd al gevoerd door zusterbedrijf Auto Kelly. (Foto: Fource)

Onderdelendistributeur Fource levert met ingang van deze maand stuurdelen van het merk Starline en stuur- en ophangingsdelen van Lemförder. Dat meldt Fource vandaag.

De stuurdelen van Starline zijn geschikt voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar. Naast stuurdelen zijn ook de waterpompen van Starline in het assortiment opgenomen.

Zusterbedrijf

Voor de nieuwe propositie van stuurdelen heeft Fource onderzoek gedaan naar de behoefte van de klant. “We merkten dat de garagist op zoek is naar een stuurdeel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor het hogere als het lagere segment wagenpark. Met Starline en Lemförder bieden we dit. Daarnaast blijven we Moog voeren en bieden we een totaalpakket voor onze klanten waarin deze kan kiezen tussen good, better en best”, vertelt Johan van der Hoeven, directeur Fource.

Met de toevoeging van private label-merk Starline, dat nog niet eerder in Nederland vertegenwoordigd werd, aan het assortiment heeft Fource nu een breed pakket met exclusieve merken; Eicher remdelen, Hitec remhydrauliek, Q-drive achterassen, wiellagers en homokineten, Transmech koppelingen, Anschler veren, Turbojetzt turbo’s, Messmer starters & dynamo’s, Era elektronische schakelaars en Romax uitlaten. “De kwaliteit kunnen we garanderen, omdat ons Europees zusterbedrijf Auto Kelly al jaren dit merk voert. Door hun ervaringen geven wij een standaard garantie van drie jaar”, aldus de Fource-directeur.

Lemförder is partner voor onder andere VAG, Mercedes-Benz, BMW en Range Rover en staat volgens Fource bekend om zijn hoge kwaliteit en precisie in het productieproces. Het assortiment dat Fource van deze leverancier voert, is specifiek voor premium voertuigen. Van der Hoeven benadrukt deze keuze: “We hebben hier een bewuste assortimentskeuze in gemaakt, vanwege de vraag in de markt naar onderdelen voor het hogere segment voertuigen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fource voegt stuurdelen van Starline en Lemförder toe | Automotive Online

Fource voegt stuurdelen van Starline en Lemförder toe

Redactie Redactie
Starline werd al gevoerd door zusterbedrijf Auto Kelly. (Foto: Fource)

Onderdelendistributeur Fource levert met ingang van deze maand stuurdelen van het merk Starline en stuur- en ophangingsdelen van Lemförder. Dat meldt Fource vandaag.

De stuurdelen van Starline zijn geschikt voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar. Naast stuurdelen zijn ook de waterpompen van Starline in het assortiment opgenomen.

Zusterbedrijf

Voor de nieuwe propositie van stuurdelen heeft Fource onderzoek gedaan naar de behoefte van de klant. “We merkten dat de garagist op zoek is naar een stuurdeel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor het hogere als het lagere segment wagenpark. Met Starline en Lemförder bieden we dit. Daarnaast blijven we Moog voeren en bieden we een totaalpakket voor onze klanten waarin deze kan kiezen tussen good, better en best”, vertelt Johan van der Hoeven, directeur Fource.

Met de toevoeging van private label-merk Starline, dat nog niet eerder in Nederland vertegenwoordigd werd, aan het assortiment heeft Fource nu een breed pakket met exclusieve merken; Eicher remdelen, Hitec remhydrauliek, Q-drive achterassen, wiellagers en homokineten, Transmech koppelingen, Anschler veren, Turbojetzt turbo’s, Messmer starters & dynamo’s, Era elektronische schakelaars en Romax uitlaten. “De kwaliteit kunnen we garanderen, omdat ons Europees zusterbedrijf Auto Kelly al jaren dit merk voert. Door hun ervaringen geven wij een standaard garantie van drie jaar”, aldus de Fource-directeur.

Lemförder is partner voor onder andere VAG, Mercedes-Benz, BMW en Range Rover en staat volgens Fource bekend om zijn hoge kwaliteit en precisie in het productieproces. Het assortiment dat Fource van deze leverancier voert, is specifiek voor premium voertuigen. Van der Hoeven benadrukt deze keuze: “We hebben hier een bewuste assortimentskeuze in gemaakt, vanwege de vraag in de markt naar onderdelen voor het hogere segment voertuigen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.