Tenneco introduceert budgetlabel Roadmatic

Redactie Redactie

‎Senior Country Manager Benelux, UK & Ireland Peter van Brussel zegt desgevraagd tegen Automotive dat de focus van Tenneco op Monroe OESspectrum schokdemperlijn ligt. Deze vertegenwoordigt ‘Best’ in de ‘Good, Better, Best’ strategie van de fabrikant. “Maar we willen onze klanten nu ook een goedkoper alternatief kunnen bieden voor autobezitters die niet te veel geld aan hun oude auto willen uitgeven.”

139 onderdeelnummers

Met ingang van april 2017 zijn er 42 Roadmatic onderdeelnummers voor de meest voorkomende automerken beschikbaar. “Tot september vullen we dit aan naar 139 nummers, we hebben dan in Europa Roadmatic dempers voor 80 en in de Benelux voor 70 procent van het wagenpark.”

Roadmatic voor en achter schokdempers zijn er voor de meest voorkomende Europese en Aziatische automerken en modellen. De dempers worden geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Tenneco geeft vijf jaar garantie op de Monroe OESspectrum range. Alle beschikbare Roadmatic dempers zijn opgenomen in Tecdoc en Aldoc. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tenneco introduceert budgetlabel Roadmatic | Automotive Online

Tenneco introduceert budgetlabel Roadmatic

Redactie Redactie

‎Senior Country Manager Benelux, UK & Ireland Peter van Brussel zegt desgevraagd tegen Automotive dat de focus van Tenneco op Monroe OESspectrum schokdemperlijn ligt. Deze vertegenwoordigt ‘Best’ in de ‘Good, Better, Best’ strategie van de fabrikant. “Maar we willen onze klanten nu ook een goedkoper alternatief kunnen bieden voor autobezitters die niet te veel geld aan hun oude auto willen uitgeven.”

139 onderdeelnummers

Met ingang van april 2017 zijn er 42 Roadmatic onderdeelnummers voor de meest voorkomende automerken beschikbaar. “Tot september vullen we dit aan naar 139 nummers, we hebben dan in Europa Roadmatic dempers voor 80 en in de Benelux voor 70 procent van het wagenpark.”

Roadmatic voor en achter schokdempers zijn er voor de meest voorkomende Europese en Aziatische automerken en modellen. De dempers worden geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Tenneco geeft vijf jaar garantie op de Monroe OESspectrum range. Alle beschikbare Roadmatic dempers zijn opgenomen in Tecdoc en Aldoc. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.