ZF zet onderdelen in app

Redactie Redactie

In ZF Partfinder kunnen grossiers, garagisten en eindklanten op chassisnummer zoeken naar het passende onderdeel en de bijbehorende technische informatie.

De app is een voortzetting van de TRW Partfinder App die TRW begin vorig jaar introduceerde. Hij werd ontwikkeld door Tec Alliance, de makers van Tecdoc. Naast de producten van het inmiddels door ZF overgenomen TRW staan nu ook alle ZF onderdelen voor de aftermarket in de app.

ZF Partfinder is beschikbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits, Turks, Italiaans Pools, Portugees en Spaans. Hij is gratis in alle app-stores te downloaden voor iOS, Android, tablet en smartphone.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ZF zet onderdelen in app | Automotive Online

ZF zet onderdelen in app

Redactie Redactie

In ZF Partfinder kunnen grossiers, garagisten en eindklanten op chassisnummer zoeken naar het passende onderdeel en de bijbehorende technische informatie.

De app is een voortzetting van de TRW Partfinder App die TRW begin vorig jaar introduceerde. Hij werd ontwikkeld door Tec Alliance, de makers van Tecdoc. Naast de producten van het inmiddels door ZF overgenomen TRW staan nu ook alle ZF onderdelen voor de aftermarket in de app.

ZF Partfinder is beschikbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits, Turks, Italiaans Pools, Portugees en Spaans. Hij is gratis in alle app-stores te downloaden voor iOS, Android, tablet en smartphone.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.