Eurosensor introduceert TPMS-app

Redactie Redactie
• Laatste update:

De universele TPMS-sensoren van Huf en de bijbehorende apparatuur worden in Nederland exclusief gedistribueerd door Eurosensor in Nijmegen. “De garagehouder moet, naast het downloaden van de app, ook een Intellisens HC1000 uitleesapparaat kopen, waarmee alle sensoren in de auto worden herkend”, vertelt Ron Heij, managing director van Eurosensor. De app en de apparatuur waren dit voorjaar al te bewonderen op de Reifen beurs in Essen. 

Online database
“In de app worden ook foto`s van de verschillende merken en modellen sensoren getoond.” Het doel is om een online database te creëren, waar alle gegevens gedeeld kunnen worden. “Naast de gebruikelijke functies, kunnen met het systeem ook de OBD-locaties snel worden gevonden. Daarnaast je er opgemaakte rapporten direct uitprinten.”

“De Intellisens HC1000 kost ongeveer 499 euro, exclusief BTW”, vertelt Heij. De updates zijn voor een jaar gratis. “Daarna kost dat ongeveer 139 euro per twaalf maanden.”

De applicatie was al te downloaden voor Android gebruikers, maar sinds 7 oktober wordt de app ook ondersteund door iOS. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.