Autobedrijf Mouris sluit zich aan bij Top Merkspecialist

Garageformule • Mouris is sinds 1982 gespecialiseerd in het servicen van het merk Toyota.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: ABC Automotive)

Met ingang van 1 januari is Autobedrijf Mouris in Ammerstol aangesloten bij Top Merkspecialist. Dat meldt formule-eigenaar ABC Automotive.

Eigenaar Martin Dijkstra: “Wij zijn sinds de oprichting in 1982 gespecialiseerd in het servicen van het merk Toyota. Voor ons was de uitbreiding naar Top een logische stap. We blijven een onafhankelijk bedrijf en dat spreekt ons erg aan. Tevens krijgen we marketingondersteuning en een eigen website van Top.”

Hybride en elektrisch

Dijkstra laat verder weten dat de medewerkers dankzij de toetreding tot de garageformule up-to-date zijn op het gebied van opleiding en scholing. Ook spelen de gezamenlijke inkoop een rol bij zijn beslissing. “Wij kunnen onze klanten nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s,” voegt hij daar nog aan toe.

Top Merkspecialist is een werkplaatsformule van ABC Automotive in Vorden, dat ook Vetos Merkspecialist, PCA Merkspecialist, MBSG Merkspecialist en VSR Merkspecialist voert. De meest recente toevoeging was Auto Center Piet Ooms. Vorig jaar eindigden de formules van ABC Automotive op een gedeelde derde plek in het Rosa-onderzoek.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.