Gegarandeerde kostenbesparing op uw garagepolis

Actua • Die titel klinkt veelbelovend en dat is ook precies wat we doen: veel beloven én waarmaken! Met groot genoegen introduceren wij de Actua Garagepolis.
Marina Rietman Marina Rietman
Gegarandeerde kostenbesparing op uw garagepolis
Onderschrift foto: Ser Peters, oprichter en algemeen directeur Actua Groep. (foto: Actua)

Ieder zichzelf respecterend autobedrijf heeft een garagepolis. Een dergelijke verzekering zorgt ervoor dat hardwerkende garagisten hun bedrijf met een gerust hart kunnen runnen. De risico’s zijn immers groot en zo ook de schadefrequentie, dus die mogelijke schades wil je natuurlijk zo goed mogelijk afgedekt zien. Actua heeft hier een verfrissend, innovatief concept voor ontwikkeld, dat voorziet in een uitgebreide risicodekking en dat tegelijkertijd een flinke kostenbesparing oplevert. Too good to be true? Zéker niet!

Klanten voor het leven

De drive van Actua is om ‘partnerschap’ naar een hoger en completer level te brengen. Ser Peters, oprichter van de Actua Groep: “Wij willen onze automotivepartners optimaal faciliteren, zowel aan de commerciële inkomstenkant als aan de kostenkant. ‘Partnerschap’ betekent commitment, dat je samen iets moois realiseert en dat je je inzet voor een gemeenschappelijk belang. Ons streven is om unieke producten te creëren, waar iedereen beter van wordt. Dat is met onze garagepolis ook weer aardig gelukt.”

Ser Peters, geestelijk vader en ‘uitvinder’ van dit nieuwe verzekeringsproduct, denkt van nature in mogelijkheden: als het zo niet kan, hoe kan het dan wél? Hij ontwikkelde reeds tal van ingenieuze concepten, met name voor de verzekeringsbranche, waarbij garantie en service centraal staan. Peters: “Gun elkaar succes, juist voor de lange termijn, dan heb je klanten voor het leven.”

Ser Peters: “Actua is een familiebedrijf en wij geloven in synergie. Samen kom je verder, deze bedrijfsfilosofie vormt het fundament van onze succesformule. Daarom zullen we altijd inzetten op duurzame samenwerking.

One Stop Shop

Actua bedient de automotivebranche volgens het ‘One Stop Shop-principe. Peters: “Partners kunnen bij ons terecht voor zowel hun klanten als hun eigen organisatie. Ons digitale PartnerPortaal biedt inzicht, overzicht en een breed scala aan mogelijkheden voor autobedrijven, van autoverzekeringen tot autolease, financiering en eigen bedrijfsverzekeringen; alles bij elkaar in een geavanceerde, online omgeving.”

Daarnaast is goede bereikbaarheid ‘heilig’ binnen Actua, qua snelheid en kwaliteit. Peters: “Geen chatbots en ellenlange belmenu’s, maar een vaste contactpersoon met een luisterend oor, die meestal direct kan schakelen. De positieve reviews die we krijgen, spreken voor zich en daar zijn we trots op. Onze organisatie groeit hard, maar we willen het persoonlijke en efficiënte karakter van onze werkwijze behouden.”

Meer voor minder

Op de vraag naar de verwachtingen van de Garagepolis, antwoordt Peters resoluut: “Die zijn rooskleurig! Mede naar aanleiding van grondig vooronderzoek weten we dat er veel animo is en dat onze garagepolis in vele opzichten een positieve bijdrage zal leveren aan de bedrijfsvoering van middelgrote en grote autobedrijven. Ons snel groeiende partnerbestand van inmiddels ruim 800 bestaande relaties krijgt uiteraard de primeur. Daarbij gaan we – om voldoende volume te kweken- eerst voor de polissen met premies hoger dan € 20.000,- en aansluitend wordt ons bijzondere systeem opengesteld voor de totale markt. Want we gunnen iedereen natuurlijk maximaal voordeel bij minimale kosten! Maar we moeten nu uiterst selectief zijn, want offreren is arbeidsintensief en de eerste 250 verzoeken om te offreren en de circa 70 toezeggingen vanuit de voorselectie zijn na krap 2 weken campagne voeren al binnen. We garanderen vooraf op basis van slechts enkele gegevens vrijwel in 100% van de gevallen een kostenreductie van minstens 12,5% direct bij aanvang. En in geval van een gunstige, aanhoudende individuele schadelast en een algeheel positief resultaat kan het voordeel zelfs oplopen tot 40%. Dus tel uit je winst!”

Hier vindt u meer informatie over de Actua Garagepolis ‘Meer voor Minder’.

Gegarandeerde kostenbesparing op uw garagepolis | Automotive Online

Gegarandeerde kostenbesparing op uw garagepolis

Actua • Die titel klinkt veelbelovend en dat is ook precies wat we doen: veel beloven én waarmaken! Met groot genoegen introduceren wij de Actua Garagepolis.
Marina Rietman Marina Rietman
Gegarandeerde kostenbesparing op uw garagepolis
Onderschrift foto: Ser Peters, oprichter en algemeen directeur Actua Groep. (foto: Actua)

Ieder zichzelf respecterend autobedrijf heeft een garagepolis. Een dergelijke verzekering zorgt ervoor dat hardwerkende garagisten hun bedrijf met een gerust hart kunnen runnen. De risico’s zijn immers groot en zo ook de schadefrequentie, dus die mogelijke schades wil je natuurlijk zo goed mogelijk afgedekt zien. Actua heeft hier een verfrissend, innovatief concept voor ontwikkeld, dat voorziet in een uitgebreide risicodekking en dat tegelijkertijd een flinke kostenbesparing oplevert. Too good to be true? Zéker niet!

Klanten voor het leven

De drive van Actua is om ‘partnerschap’ naar een hoger en completer level te brengen. Ser Peters, oprichter van de Actua Groep: “Wij willen onze automotivepartners optimaal faciliteren, zowel aan de commerciële inkomstenkant als aan de kostenkant. ‘Partnerschap’ betekent commitment, dat je samen iets moois realiseert en dat je je inzet voor een gemeenschappelijk belang. Ons streven is om unieke producten te creëren, waar iedereen beter van wordt. Dat is met onze garagepolis ook weer aardig gelukt.”

Ser Peters, geestelijk vader en ‘uitvinder’ van dit nieuwe verzekeringsproduct, denkt van nature in mogelijkheden: als het zo niet kan, hoe kan het dan wél? Hij ontwikkelde reeds tal van ingenieuze concepten, met name voor de verzekeringsbranche, waarbij garantie en service centraal staan. Peters: “Gun elkaar succes, juist voor de lange termijn, dan heb je klanten voor het leven.”

Ser Peters: “Actua is een familiebedrijf en wij geloven in synergie. Samen kom je verder, deze bedrijfsfilosofie vormt het fundament van onze succesformule. Daarom zullen we altijd inzetten op duurzame samenwerking.

One Stop Shop

Actua bedient de automotivebranche volgens het ‘One Stop Shop-principe. Peters: “Partners kunnen bij ons terecht voor zowel hun klanten als hun eigen organisatie. Ons digitale PartnerPortaal biedt inzicht, overzicht en een breed scala aan mogelijkheden voor autobedrijven, van autoverzekeringen tot autolease, financiering en eigen bedrijfsverzekeringen; alles bij elkaar in een geavanceerde, online omgeving.”

Daarnaast is goede bereikbaarheid ‘heilig’ binnen Actua, qua snelheid en kwaliteit. Peters: “Geen chatbots en ellenlange belmenu’s, maar een vaste contactpersoon met een luisterend oor, die meestal direct kan schakelen. De positieve reviews die we krijgen, spreken voor zich en daar zijn we trots op. Onze organisatie groeit hard, maar we willen het persoonlijke en efficiënte karakter van onze werkwijze behouden.”

Meer voor minder

Op de vraag naar de verwachtingen van de Garagepolis, antwoordt Peters resoluut: “Die zijn rooskleurig! Mede naar aanleiding van grondig vooronderzoek weten we dat er veel animo is en dat onze garagepolis in vele opzichten een positieve bijdrage zal leveren aan de bedrijfsvoering van middelgrote en grote autobedrijven. Ons snel groeiende partnerbestand van inmiddels ruim 800 bestaande relaties krijgt uiteraard de primeur. Daarbij gaan we – om voldoende volume te kweken- eerst voor de polissen met premies hoger dan € 20.000,- en aansluitend wordt ons bijzondere systeem opengesteld voor de totale markt. Want we gunnen iedereen natuurlijk maximaal voordeel bij minimale kosten! Maar we moeten nu uiterst selectief zijn, want offreren is arbeidsintensief en de eerste 250 verzoeken om te offreren en de circa 70 toezeggingen vanuit de voorselectie zijn na krap 2 weken campagne voeren al binnen. We garanderen vooraf op basis van slechts enkele gegevens vrijwel in 100% van de gevallen een kostenreductie van minstens 12,5% direct bij aanvang. En in geval van een gunstige, aanhoudende individuele schadelast en een algeheel positief resultaat kan het voordeel zelfs oplopen tot 40%. Dus tel uit je winst!”

Hier vindt u meer informatie over de Actua Garagepolis ‘Meer voor Minder’.