Suzuki-dealerschap Utrecht van Driessen naar Zeeuw & Zeeuw

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Zeeuw&Zeeuw is de nieuwe Suzuki-dealer voor Utrecht. (Foto: Nimag)

Importeur Nimag heeft dealerholding Zeeuw & Zeeuw aangesteld als salesdealer voor Utrecht en aftersalesdealer in Woerden. Dat meldt Nimag vandaag. Het dealerschap gaat op 1 juli in.

Het dealerschap wordt toegevoegd aan de bestaande Ford-vestiging van Zeeuw & Zeeuw in Utrecht, het aftersalesdealerschap aan de Ford-vestiging in Woerden. “Wij denken met Suzuki een prima aanvulling te hebben op ons merkportfolio”, reageert Zeeuw & Zeeuw-directeur Jan Hofstede.Jan Hofstede, directeur Zeeuw & Zeeuw, is ook één van de sprekers op het Remarketing Event dat aanstaande donderdag wordt gehouden. 

De huidige Suzuki-dealer voor Utrecht, Norbert Driessen, meldt desgevraagd dat de overgang in goed overleg is gegaan. “Wij gaan een andere, heel leuke weg inslaan. Daarover kan ik later meer vertellen.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Suzuki-dealerschap Utrecht van Driessen naar Zeeuw & Zeeuw | Automotive Online

Suzuki-dealerschap Utrecht van Driessen naar Zeeuw & Zeeuw

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Zeeuw&Zeeuw is de nieuwe Suzuki-dealer voor Utrecht. (Foto: Nimag)

Importeur Nimag heeft dealerholding Zeeuw & Zeeuw aangesteld als salesdealer voor Utrecht en aftersalesdealer in Woerden. Dat meldt Nimag vandaag. Het dealerschap gaat op 1 juli in.

Het dealerschap wordt toegevoegd aan de bestaande Ford-vestiging van Zeeuw & Zeeuw in Utrecht, het aftersalesdealerschap aan de Ford-vestiging in Woerden. “Wij denken met Suzuki een prima aanvulling te hebben op ons merkportfolio”, reageert Zeeuw & Zeeuw-directeur Jan Hofstede.Jan Hofstede, directeur Zeeuw & Zeeuw, is ook één van de sprekers op het Remarketing Event dat aanstaande donderdag wordt gehouden. 

De huidige Suzuki-dealer voor Utrecht, Norbert Driessen, meldt desgevraagd dat de overgang in goed overleg is gegaan. “Wij gaan een andere, heel leuke weg inslaan. Daarover kan ik later meer vertellen.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.