Ronald Schepers neemt Autobedrijf Jan Hulsman over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Jan Hulsman, die erg blij is met de opvolging. “Ik ben nu 69 en dat vind ik een mooie leeftijd om ermee te stoppen”, vertelt hij. “Ik begon in 1972 met het bedrijf. Ronald loopt hier al twintig jaar rond en heeft alles in zijn mars om het bedrijf voort te zetten.”

Met de overname per 1 mei zal er naar verwachting niet veel veranderen voor de klanten van het autobedrijf. De naam van het bedrijf blijft gewoon Autobedrijf Hulsman (voortaan zonder ‘Jan’) en ook de focus op Ford blijft gehandhaafd. Het bedrijf is al jaren erkend Ford-reparateur. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Meer lezen over Jan Hulsman

Ronald Schepers neemt Autobedrijf Jan Hulsman over | Automotive Online

Ronald Schepers neemt Autobedrijf Jan Hulsman over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Jan Hulsman, die erg blij is met de opvolging. “Ik ben nu 69 en dat vind ik een mooie leeftijd om ermee te stoppen”, vertelt hij. “Ik begon in 1972 met het bedrijf. Ronald loopt hier al twintig jaar rond en heeft alles in zijn mars om het bedrijf voort te zetten.”

Met de overname per 1 mei zal er naar verwachting niet veel veranderen voor de klanten van het autobedrijf. De naam van het bedrijf blijft gewoon Autobedrijf Hulsman (voortaan zonder ‘Jan’) en ook de focus op Ford blijft gehandhaafd. Het bedrijf is al jaren erkend Ford-reparateur. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Meer lezen over Jan Hulsman