Verkiezing van beste universeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

De consument kan op www.mijnautobedrijf.nl aangeven in hoeverre hij tevreden is over servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook wordt de algemene waardering gevraagd. Om het publiek tot reactie op te wekken, worden er prijzen uitgedeeld (usb-sticks, een radio-cd speler, gratis onderhoud) en ook in het RTL-programma AutoXperience wordt het publiek gevraagd om te stemmen. Tijdens de AutovakRAI (eind april) wordt bekendgemaakt welke drie bedrijven de meeste stemmen hebben gekregen. Een vakjury zal de drie genomineerde bedrijven vervolgens beoordelen. Ook kunnen ABA-leden op de kandidaten stemmen, tijdens de ABA-ledendag op 5 juni in Bussum. Die avond wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Verkiezing van beste universeel | Automotive Online

Verkiezing van beste universeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

De consument kan op www.mijnautobedrijf.nl aangeven in hoeverre hij tevreden is over servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook wordt de algemene waardering gevraagd. Om het publiek tot reactie op te wekken, worden er prijzen uitgedeeld (usb-sticks, een radio-cd speler, gratis onderhoud) en ook in het RTL-programma AutoXperience wordt het publiek gevraagd om te stemmen. Tijdens de AutovakRAI (eind april) wordt bekendgemaakt welke drie bedrijven de meeste stemmen hebben gekregen. Een vakjury zal de drie genomineerde bedrijven vervolgens beoordelen. Ook kunnen ABA-leden op de kandidaten stemmen, tijdens de ABA-ledendag op 5 juni in Bussum. Die avond wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.