Autotrader populairste autosite

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal werden er 209 websites genomineerd, verspreid over 18 categorieën. Er zijn ruim 550.000 stemmen uitgebracht. In de categorie automotive dongen naast de winnaars onder meer Autotelegraaf, Autoscout24, Autoweek, Autovisie, Autokopen en Gaspedaal mee naar de hoofdprijs. De award Beste Website wordt per categorie toegekend aan de site die van het publiek de hoogste waardering heeft gekregen op het gebied van content, navigatie en design. De prijs Populairste Website is voor de site die in zijn categorie de meeste stemmen heeft gekregen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.