Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Steven Don Steven Don
Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Aircosupport

    Alles willen kopen en hebben is iets anders dan alles krijgen. Het aanbod van werk zal behoorlijk versnipperen en de kleine ondernemer ten gunste zijn. Immers 1+1 is echt geen 2. En delen is geen 1. De klant gaat zeker zoeken en zich verspreiden! Aircosupport is klein maar weet wat er speelt!