Focwa verlegt focus naar techniek

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat vertelt voorzitter Denis Maessen in een interview in Automotive 1, die vrijdag verschijnt. Het interview is onderdeel van het dossier Schade, met daarin ook een analyse van de verzekerings- en lakkenbranche.

“Je ziet dat er in de branche veel minder wordt gedacht in individueel of ketenlid, maar in soort herstel”, zegt Maessen. “We hadden de vereniging ingericht op leden die alles deden, nu richten we ons op de techniek. We bieden diensten in modules aan zodat de hersteller kan kiezen wat bij hem past. De technologie is de kern.” Er is wel rekening gehouden met de wensen van ketenbedrijven en die van individuele herstellers. “We hebben het lidmaatschap modulair opgebouwd”, aldus Maessen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Focwa verlegt focus naar techniek | Automotive Online

Focwa verlegt focus naar techniek

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat vertelt voorzitter Denis Maessen in een interview in Automotive 1, die vrijdag verschijnt. Het interview is onderdeel van het dossier Schade, met daarin ook een analyse van de verzekerings- en lakkenbranche.

“Je ziet dat er in de branche veel minder wordt gedacht in individueel of ketenlid, maar in soort herstel”, zegt Maessen. “We hadden de vereniging ingericht op leden die alles deden, nu richten we ons op de techniek. We bieden diensten in modules aan zodat de hersteller kan kiezen wat bij hem past. De technologie is de kern.” Er is wel rekening gehouden met de wensen van ketenbedrijven en die van individuele herstellers. “We hebben het lidmaatschap modulair opgebouwd”, aldus Maessen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.