Autoschade Grathem wordt Autoherstel Grathem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het faillissement voor Autoschade Grathem is gisteren uitgesproken, maar loopt al sinds 2012, zegt Van den Boom. “Het waren zware tijden en onze kostenstructuur was te hoog. We konden niet anders dan een faillissement aanvragen om met een andere kostenstructuur door te starten.”

Die doorstart is nu gemaakt. Sinds 1 januari is zoon Robert bij het bedrijf betrokken en ook dochter Claudia krijgt later dit jaar een rol in het familiebedrijf. “We zijn gewoon operationeel, we zijn ook niet dicht geweest”, aldus Van den Boom.

Onderzoek
Curator P.W.M. Broekmans onderzoekt momenteel het faillissement van de vier bv`s die bij het faillissement van Autoschade Grathem betrokken zijn, waaronder de bv`s van de eigenaren (Van den Boom en Van den Boom – Van Dam). Ook het nieuwe bedrijf, waarvan Claudia van den Boom enig aandeelhouder is, wordt in dit onderzoek betrokken, zegt Broekmans. “Dat is logisch omdat het nieuwe bedrijf alle activiteiten heeft overgenomen. En natuurlijk is het opvallend dat de mensen die betrokken waren bij het faillissement van Autoschade Grathem, nu als bestuurder betrokken zijn bij Autoherstel Grathem en de ouders zijn van de aandeelhouder. Maar dat betekent niet dat het niet in de haak is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoschade Grathem wordt Autoherstel Grathem | Automotive Online

Autoschade Grathem wordt Autoherstel Grathem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het faillissement voor Autoschade Grathem is gisteren uitgesproken, maar loopt al sinds 2012, zegt Van den Boom. “Het waren zware tijden en onze kostenstructuur was te hoog. We konden niet anders dan een faillissement aanvragen om met een andere kostenstructuur door te starten.”

Die doorstart is nu gemaakt. Sinds 1 januari is zoon Robert bij het bedrijf betrokken en ook dochter Claudia krijgt later dit jaar een rol in het familiebedrijf. “We zijn gewoon operationeel, we zijn ook niet dicht geweest”, aldus Van den Boom.

Onderzoek
Curator P.W.M. Broekmans onderzoekt momenteel het faillissement van de vier bv`s die bij het faillissement van Autoschade Grathem betrokken zijn, waaronder de bv`s van de eigenaren (Van den Boom en Van den Boom – Van Dam). Ook het nieuwe bedrijf, waarvan Claudia van den Boom enig aandeelhouder is, wordt in dit onderzoek betrokken, zegt Broekmans. “Dat is logisch omdat het nieuwe bedrijf alle activiteiten heeft overgenomen. En natuurlijk is het opvallend dat de mensen die betrokken waren bij het faillissement van Autoschade Grathem, nu als bestuurder betrokken zijn bij Autoherstel Grathem en de ouders zijn van de aandeelhouder. Maar dat betekent niet dat het niet in de haak is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.