Inshared: eigen-schuld-halve-bult verzekering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiermee is de dekking net iets hoger dan bij WA Beperkt Casco, waarbij ruit- en stormschades zijn gedekt. Inshared biedt deze verzekering niet. “Wij vonden dat product niet de meerwaarde hebben die we zoeken. Daarom hebben we de dekking uitgebreid”, zegt Inshared-directeur Felix Tenniglo.

De verzekering is vooralsnog alleen af te sluiten via de website van Inshared zelf, volgens Tenniglo omdat “de verzekering niet goed te vergelijken is met andere autoverzekeringen”. De premie ligt gemiddeld op 29 euro per maand. “De autoverzekering is vooral interessant voor autobezitters van een auto tussen de zes en elf jaar oud. Uit ervaring weten we dat een auto dan in de ogen van een consument vaak net te oud is voor een all risk dekking, en nog te jong voor alleen WA”, aldus Tenniglo.

Hij verwacht dat deze polis ook voor het schadenetwerk extra werk betekent. “Veel van dit soort domme pech schades worden nu niet hersteld.”

Tenniglo geeft geen verwachte verkoopaantallen voor de nieuwe polis. “Maar het marktaandeel van WA Beperkt Casco is 40 procent en dat is de markt waarin wij ons nu mengen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Inshared: eigen-schuld-halve-bult verzekering | Automotive Online

Inshared: eigen-schuld-halve-bult verzekering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiermee is de dekking net iets hoger dan bij WA Beperkt Casco, waarbij ruit- en stormschades zijn gedekt. Inshared biedt deze verzekering niet. “Wij vonden dat product niet de meerwaarde hebben die we zoeken. Daarom hebben we de dekking uitgebreid”, zegt Inshared-directeur Felix Tenniglo.

De verzekering is vooralsnog alleen af te sluiten via de website van Inshared zelf, volgens Tenniglo omdat “de verzekering niet goed te vergelijken is met andere autoverzekeringen”. De premie ligt gemiddeld op 29 euro per maand. “De autoverzekering is vooral interessant voor autobezitters van een auto tussen de zes en elf jaar oud. Uit ervaring weten we dat een auto dan in de ogen van een consument vaak net te oud is voor een all risk dekking, en nog te jong voor alleen WA”, aldus Tenniglo.

Hij verwacht dat deze polis ook voor het schadenetwerk extra werk betekent. “Veel van dit soort domme pech schades worden nu niet hersteld.”

Tenniglo geeft geen verwachte verkoopaantallen voor de nieuwe polis. “Maar het marktaandeel van WA Beperkt Casco is 40 procent en dat is de markt waarin wij ons nu mengen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.