RDW legt schade op importauto’s vast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van elke schade wordt sinds 1 juli een foto gemaakt bij binnenkomst van het voertuig. De foto`s worden gekoppeld aan het voertuigidentificatienummer. Zo wordt meteen duidelijk in welke staat de auto in het Nederlandse register is opgenomen. 

Op deze manier kan bijvoorbeeld verzekeringsfraude worden tegengegaan. Door de schade bij binnenkomst vast te leggen, kan deze op een later tijdstip niet worden ingediend bij een verzekeraar als eenzijdig ongeval. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

RDW legt schade op importauto’s vast | Automotive Online

RDW legt schade op importauto’s vast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van elke schade wordt sinds 1 juli een foto gemaakt bij binnenkomst van het voertuig. De foto`s worden gekoppeld aan het voertuigidentificatienummer. Zo wordt meteen duidelijk in welke staat de auto in het Nederlandse register is opgenomen. 

Op deze manier kan bijvoorbeeld verzekeringsfraude worden tegengegaan. Door de schade bij binnenkomst vast te leggen, kan deze op een later tijdstip niet worden ingediend bij een verzekeraar als eenzijdig ongeval. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.