Care koopt Perfekta in Breda

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens mede-eigenaar van Perfekta, Huub Janssens was de verkoop een logische stap. “Sinds het faillissement van Kroymans en de doorstart in 2009 gaat het heel goed met het bedrijf. Maar schadesturing naar ketens is aan de orde van de dag en we vroegen ons al lange tijd af: ‘wat is de toekomst voor de vrijgevochten schadebedrijven?’. De verkoop kwam dus ook voor onze medewerkers niet als een grote verrassing.”

Aansluiting bij een franchiseketen was volgens Janssens geen optie. “Ten eerste moet er natuurlijk ruimte zijn binnen een keten, maar als eigenaarsketen heeft Care ook grote voordelen boven een franchise: het bedrijf is slagvaardiger. Maar bovenal was de match voor ons ideaal. Care kan de continuïteit en werkgelegenheid voor ons bedrijf veilig stellen.” 

Voormalig eigenaren Janssens en Jan van Roosmalen trekken zich terug uit het schadebedrijf en gaan zich volledig richten op hun Opel- en Volvo-dealerschappen.

Begin deze maand nam Care al Van Leeuwen over dat ook een vestiging in Breda heeft. Volgens Care-directeur Johan van Klinken wordt er gekeken naar mogelijke samenvoegingen van vestigingen in de regio’s Breda en Den Bosch. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Care koopt Perfekta in Breda | Automotive Online

Care koopt Perfekta in Breda

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens mede-eigenaar van Perfekta, Huub Janssens was de verkoop een logische stap. “Sinds het faillissement van Kroymans en de doorstart in 2009 gaat het heel goed met het bedrijf. Maar schadesturing naar ketens is aan de orde van de dag en we vroegen ons al lange tijd af: ‘wat is de toekomst voor de vrijgevochten schadebedrijven?’. De verkoop kwam dus ook voor onze medewerkers niet als een grote verrassing.”

Aansluiting bij een franchiseketen was volgens Janssens geen optie. “Ten eerste moet er natuurlijk ruimte zijn binnen een keten, maar als eigenaarsketen heeft Care ook grote voordelen boven een franchise: het bedrijf is slagvaardiger. Maar bovenal was de match voor ons ideaal. Care kan de continuïteit en werkgelegenheid voor ons bedrijf veilig stellen.” 

Voormalig eigenaren Janssens en Jan van Roosmalen trekken zich terug uit het schadebedrijf en gaan zich volledig richten op hun Opel- en Volvo-dealerschappen.

Begin deze maand nam Care al Van Leeuwen over dat ook een vestiging in Breda heeft. Volgens Care-directeur Johan van Klinken wordt er gekeken naar mogelijke samenvoegingen van vestigingen in de regio’s Breda en Den Bosch. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.