Van Leeuwen geen ABS Autoherstel meer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Keten op zich
“We zijn inmiddels gegroeid tot een kleine keten op zich”, zegt Marly van Leeuwen in een reactie aan vaktijdschrift Autokompas. “Daardoor heeft aansluiting bij een franchiseketen steeds minder waarde. Wij hebben graag zelf de regie in ons bedrijf.”

Geruchten dat het bedrijf zich nu bij een andere keten aansluit, wijst ze van de hand. “Sinds we deze stap hebben gezet, kunnen we objectiever kijken naar de markt en de ketens. Ook bij andere franchiseketens zie ik op dit moment geen meerwaarde voor ons.”

Van Leeuwen verwacht dat het bedrijf, ondanks het vertrek bij ABS, de zakelijke opdrachtgevers kan behouden. “Natuurlijk verwacht ik dat. We hebben een sterke positie in de regio en je moet uitgaan van je eigen kracht.”

Nieuwe leden
Wijnand Mebius, algemeen directeur ABS Autoherstel, zegt dat de gestuurde omzet vanuit ABS Autoherstel overgaat naar andere bedrijven in de regio. “We hebben goed in kaart welke bedrijven in aanmerking komen om zich aan te sluiten bij onze formule. Met die ondernemers hebben inmiddels de eerste gesprekken plaatsgevonden. Het is de bedoeling dat de overgang geruisloos verloopt, zodat onze opdrachtgevers en klanten er geen hinder van ondervinden.”

Wanneer Van Leeuwen precies uit de keten stapt, is nog niet bekend. Van Leeuwen Groep heeft vestigingen in Best, Den Bosch, Breda, Oisterwijk, Aarle-Rixtel en Eindhoven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Leeuwen geen ABS Autoherstel meer | Automotive Online

Van Leeuwen geen ABS Autoherstel meer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Keten op zich
“We zijn inmiddels gegroeid tot een kleine keten op zich”, zegt Marly van Leeuwen in een reactie aan vaktijdschrift Autokompas. “Daardoor heeft aansluiting bij een franchiseketen steeds minder waarde. Wij hebben graag zelf de regie in ons bedrijf.”

Geruchten dat het bedrijf zich nu bij een andere keten aansluit, wijst ze van de hand. “Sinds we deze stap hebben gezet, kunnen we objectiever kijken naar de markt en de ketens. Ook bij andere franchiseketens zie ik op dit moment geen meerwaarde voor ons.”

Van Leeuwen verwacht dat het bedrijf, ondanks het vertrek bij ABS, de zakelijke opdrachtgevers kan behouden. “Natuurlijk verwacht ik dat. We hebben een sterke positie in de regio en je moet uitgaan van je eigen kracht.”

Nieuwe leden
Wijnand Mebius, algemeen directeur ABS Autoherstel, zegt dat de gestuurde omzet vanuit ABS Autoherstel overgaat naar andere bedrijven in de regio. “We hebben goed in kaart welke bedrijven in aanmerking komen om zich aan te sluiten bij onze formule. Met die ondernemers hebben inmiddels de eerste gesprekken plaatsgevonden. Het is de bedoeling dat de overgang geruisloos verloopt, zodat onze opdrachtgevers en klanten er geen hinder van ondervinden.”

Wanneer Van Leeuwen precies uit de keten stapt, is nog niet bekend. Van Leeuwen Groep heeft vestigingen in Best, Den Bosch, Breda, Oisterwijk, Aarle-Rixtel en Eindhoven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.