ABS Van Leeuwen in netwerk Meeùs

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De moderne manier van werken en de locatie langs de A2 zijn de belangrijkste redenen om voor ABS Van Leeuwen te kiezen”, aldus Gert Timmermans, directeur Verzekeringen bij Meeùs.

Kjeld van Leeuwen, directeur van ABS Van Leeuwen: “Wij zijn deze vestiging gestart vanuit onze overtuiging dat binnen ons netwerk deze gespecialiseerde vestiging van toegevoegde waarde zou zijn. Voor onszelf en onze opdrachtgevers. Dit is een bevestiging van dat idee”, aldus Kjeld van Leeuwen.

Van Leeuwen heeft naast de vestiging in Eindhoven ook vestigingen in Aarle-Rixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk. “Op de vestiging zelf handelen we specifieke schades af, maar we zijn ook een loket voor de overige schades. Die kunnen we immers binnen onze eigen vestigingen of binnen het ABS-netwerk onderbrengen, afhankelijk van het soort schade”, aldus Van Leeuwen.

Deal met ASN
Het netwerk van Meeùs bestaat uit schadeketen ASN, aangevuld met individuele herstellers, onder meer om de blinde vlekken in het netwerk op te vullen. De dichtstbijzijnde ASN-vestiging is in Veldhoven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.