Van Leeuwen opent one day repair-vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur Kjeld van Leeuwen past gemiddeld tachtig procent van alle schades die bij een schadebedrijf worden aangeboden, binnen one day repair. “In vestigingen die ook omvangrijker schadeherstel doen, verstoort dit soort eenvoudiger schades feitelijk de efficiency van het gehele proces. In een speciaal daarvoor geëquipeerde vestiging kun je kleinere reparaties sneller uitvoeren”, aldus Van Leeuwen.

Hij verwacht dat er in Eindhoven twee tot drie schades per hersteller per dag kunnen worden hersteld. Doorgaans is dat er één per medewerker per dag.

Eurogarant?
“In grote lijnen kun je zeggen dat schades waarbij niets vervangen hoeft te worden, te worden gelast of waarbij er moet worden gericht, in Eindhoven worden gerepareerd. Complexer werk gaat naar een van de andere ABS-vestigingen rondom Eindhoven. Dat kan een van onze bedrijven zijn, maar ook een collega ABS’er”, aldus Van Leeuwen.

Vanwege de focus op klein herstel blijven investeringen in lasapparatuur en richtequipment achterwege. Betekent dit dan dat het bedrijf geen lid kan worden van het label Focwa Eurogarant, dat onder meer als eis stelt dat bedrijven op elke vestiging over bepaalde lasapparatuur moet beschikken? “Daarover zijn we nu in gesprek met de Focwa”, aldus Van Leeuwen.

Naast de vestiging in Eindhoven heeft Van Leeuwen vestigingen in Breda, Den Bosch, Aarle-Rixtel, Best en Oisterwijk. De vestiging in Eindhoven is gesitueerd in het pand van VW/Audi-dealer Van den Udenhout langs de A2.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Leeuwen opent one day repair-vestiging | Automotive Online

Van Leeuwen opent one day repair-vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur Kjeld van Leeuwen past gemiddeld tachtig procent van alle schades die bij een schadebedrijf worden aangeboden, binnen one day repair. “In vestigingen die ook omvangrijker schadeherstel doen, verstoort dit soort eenvoudiger schades feitelijk de efficiency van het gehele proces. In een speciaal daarvoor geëquipeerde vestiging kun je kleinere reparaties sneller uitvoeren”, aldus Van Leeuwen.

Hij verwacht dat er in Eindhoven twee tot drie schades per hersteller per dag kunnen worden hersteld. Doorgaans is dat er één per medewerker per dag.

Eurogarant?
“In grote lijnen kun je zeggen dat schades waarbij niets vervangen hoeft te worden, te worden gelast of waarbij er moet worden gericht, in Eindhoven worden gerepareerd. Complexer werk gaat naar een van de andere ABS-vestigingen rondom Eindhoven. Dat kan een van onze bedrijven zijn, maar ook een collega ABS’er”, aldus Van Leeuwen.

Vanwege de focus op klein herstel blijven investeringen in lasapparatuur en richtequipment achterwege. Betekent dit dan dat het bedrijf geen lid kan worden van het label Focwa Eurogarant, dat onder meer als eis stelt dat bedrijven op elke vestiging over bepaalde lasapparatuur moet beschikken? “Daarover zijn we nu in gesprek met de Focwa”, aldus Van Leeuwen.

Naast de vestiging in Eindhoven heeft Van Leeuwen vestigingen in Breda, Den Bosch, Aarle-Rixtel, Best en Oisterwijk. De vestiging in Eindhoven is gesitueerd in het pand van VW/Audi-dealer Van den Udenhout langs de A2.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.