Akzo Nobel verkoopt Nobilas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De geleverde diensten vertegenwoordigen een waarde van ongeveer 190 miljoen euro.
“Nobilas is in betrekkelijk korte tijd opvallend sterk gegroeid”, aldus Akzo Nobels cfo Rob Frohn. “Dit bedrijfsonderdeel past echter niet langer binnen onze strategie omdat Nobilas zich meer en meer bezighoudt met activiteiten die niet verfgerelateerd zijn. Wij zijn van mening dat de Innovation Group een meer geschikte eigenaar is om de activiteiten die Nobilas heeft opgebouwd voort te zetten.” De overname moet nog in diverse landen worden voorgelegd aan de betreffende medezeggenschapsorganen en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2007 worden afgerond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Nobilas

Akzo Nobel verkoopt Nobilas | Automotive Online

Akzo Nobel verkoopt Nobilas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De geleverde diensten vertegenwoordigen een waarde van ongeveer 190 miljoen euro.
“Nobilas is in betrekkelijk korte tijd opvallend sterk gegroeid”, aldus Akzo Nobels cfo Rob Frohn. “Dit bedrijfsonderdeel past echter niet langer binnen onze strategie omdat Nobilas zich meer en meer bezighoudt met activiteiten die niet verfgerelateerd zijn. Wij zijn van mening dat de Innovation Group een meer geschikte eigenaar is om de activiteiten die Nobilas heeft opgebouwd voort te zetten.” De overname moet nog in diverse landen worden voorgelegd aan de betreffende medezeggenschapsorganen en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2007 worden afgerond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Nobilas