Update Autobrief 2: bijtelling PHEV geleidelijk naar 22%

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jacques

  Ik vind het verbijsterend dat iedereen volledig heen leest over de tomenloze VERHOGING van de BPM de komende 5 jaren. Zowel in 2016 als 2016 gaan de prijzen per gram omhoog en elk jaar t/m 2020 worden de schijfgrenzen verder aangetrokken. Die 12% afbouw is een wassen neus.

 • Martijn Duivenvoorden

  Helaas, de doodsteek voor de PHEV maar ook de volledig elektrische Tesla van gemiddeld 100.000,- komt daarmee op zo’n 13% bijtelling, wordt een ‘gewonen’ goedkopere auto toch weer interessant. Jammer, jammer, jammer, we waren zo lekker op weg.

Update Autobrief 2: bijtelling PHEV geleidelijk naar 22% | Automotive Online

Update Autobrief 2: bijtelling PHEV geleidelijk naar 22%

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jacques

  Ik vind het verbijsterend dat iedereen volledig heen leest over de tomenloze VERHOGING van de BPM de komende 5 jaren. Zowel in 2016 als 2016 gaan de prijzen per gram omhoog en elk jaar t/m 2020 worden de schijfgrenzen verder aangetrokken. Die 12% afbouw is een wassen neus.

 • Martijn Duivenvoorden

  Helaas, de doodsteek voor de PHEV maar ook de volledig elektrische Tesla van gemiddeld 100.000,- komt daarmee op zo’n 13% bijtelling, wordt een ‘gewonen’ goedkopere auto toch weer interessant. Jammer, jammer, jammer, we waren zo lekker op weg.