Bovag boos op Defensie om wegkapen technici

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag heeft een openbare brief gestuurd aan minister Hans Hillen om zijn bezorgdheid te uiten over de wervingsactie. “Onze branche investeert veel in de instroom en het behoud van (jonge) mensen in de techniek. Wij constateren reeds dat de instroom voor onze branche afneemt. Op termijn zorgt deze ontwikkeling voor krapte op de arbeidsmarkt. De wijze waarop u nu jonge technici verleidt om de overstap te maken naar defensie vinden wij niet gepast. Een bonus van dergelijke omvang leidt tot oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt.” Dat schrijft algemeen directeur van Bovag Koos Burgman in de brief. 

Lees hier de hele brief

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bovag boos op Defensie om wegkapen technici | Automotive Online

Bovag boos op Defensie om wegkapen technici

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag heeft een openbare brief gestuurd aan minister Hans Hillen om zijn bezorgdheid te uiten over de wervingsactie. “Onze branche investeert veel in de instroom en het behoud van (jonge) mensen in de techniek. Wij constateren reeds dat de instroom voor onze branche afneemt. Op termijn zorgt deze ontwikkeling voor krapte op de arbeidsmarkt. De wijze waarop u nu jonge technici verleidt om de overstap te maken naar defensie vinden wij niet gepast. Een bonus van dergelijke omvang leidt tot oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt.” Dat schrijft algemeen directeur van Bovag Koos Burgman in de brief. 

Lees hier de hele brief

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.