Kabinet komt terug op bevriezing vrijstelling wegenbelasting oldtimers

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Twan

  Laat de auto’s van 87 dan ook al oldtimer zijn… die zijn op dit moment ook 25 jaar oud. Ik vind dat als ze het invoeren dat dat geld voor de auto’s die ook echt nog geen 25 jaar oud zijn.

 • Bas

  Wanneer auto’s in Nederland 25 jaar wegenbelasting hebben betaald mogen ze belasting vrij worden. Nu worden alleen maar zware vervuilers geimporteerd welke nooit een euro in de staatskas hebben gedaan belasting vrij de weg opgelaten. Import auto’s alleen belasting vrij, ouder dan 30 jaar.

 • Jim

  Ik heb een motor van februari 1987. Nu loop ik het belastingvoordeel op 1 maand mis en kan ik nog 5 jaar extra gaan betalen. Onbeschoft vind ik dit

 • Bert Boelhouwer

  Mijn gouden tip: Geniet van je oldtimer (of bijna oldtimer)en maak je niet druk. By the way: ook ik ben nog ff de SJAAK met een Volvo uit 1989 maar het rijplezier neemt er niet van af heb ik gemerkt ;))

 • Joep

  Duidelijk,weer nemen ze ons iets af,in dit geval onze hobby,dus als ik het goed begrijp hebben veel mensen die een,twee,of meer oldtimers bezitten hun stem uitgebracht naar de VVD,en deze wil(oldtimer) geld in de staatskas.
  Onze hobby afnemen!
  Dus stank voor dank beste VVD kiezers.
  Misschien heb ik het mis,of geen verstand van politiek.

Kabinet komt terug op bevriezing vrijstelling wegenbelasting oldtimers | Automotive Online

Kabinet komt terug op bevriezing vrijstelling wegenbelasting oldtimers

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Twan

  Laat de auto’s van 87 dan ook al oldtimer zijn… die zijn op dit moment ook 25 jaar oud. Ik vind dat als ze het invoeren dat dat geld voor de auto’s die ook echt nog geen 25 jaar oud zijn.

 • Bas

  Wanneer auto’s in Nederland 25 jaar wegenbelasting hebben betaald mogen ze belasting vrij worden. Nu worden alleen maar zware vervuilers geimporteerd welke nooit een euro in de staatskas hebben gedaan belasting vrij de weg opgelaten. Import auto’s alleen belasting vrij, ouder dan 30 jaar.

 • Jim

  Ik heb een motor van februari 1987. Nu loop ik het belastingvoordeel op 1 maand mis en kan ik nog 5 jaar extra gaan betalen. Onbeschoft vind ik dit

 • Bert Boelhouwer

  Mijn gouden tip: Geniet van je oldtimer (of bijna oldtimer)en maak je niet druk. By the way: ook ik ben nog ff de SJAAK met een Volvo uit 1989 maar het rijplezier neemt er niet van af heb ik gemerkt ;))

 • Joep

  Duidelijk,weer nemen ze ons iets af,in dit geval onze hobby,dus als ik het goed begrijp hebben veel mensen die een,twee,of meer oldtimers bezitten hun stem uitgebracht naar de VVD,en deze wil(oldtimer) geld in de staatskas.
  Onze hobby afnemen!
  Dus stank voor dank beste VVD kiezers.
  Misschien heb ik het mis,of geen verstand van politiek.