Amsterdams subsidiepotje EV’s leeg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de gemeente hebben alleen bedrijven gebruik gemaakt van de subsidieregeling. De gemeente verstrekte een aanschafsubsidie aan de kopers van een EV ter hoogte van vijftig procent van het verschil tussen de aanschafprijs van een `normale` auto en een EV.

In april neemt de gemeente een besluit over een eventuele nieuwe subsidieregeling. De subsidie voor elektrisch vervoer is onderdeel van een pakket aan maatregelen dat Amsterdam neemt om elektrisch vervoer te stimuleren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Amsterdams subsidiepotje EV’s leeg | Automotive Online

Amsterdams subsidiepotje EV’s leeg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de gemeente hebben alleen bedrijven gebruik gemaakt van de subsidieregeling. De gemeente verstrekte een aanschafsubsidie aan de kopers van een EV ter hoogte van vijftig procent van het verschil tussen de aanschafprijs van een `normale` auto en een EV.

In april neemt de gemeente een besluit over een eventuele nieuwe subsidieregeling. De subsidie voor elektrisch vervoer is onderdeel van een pakket aan maatregelen dat Amsterdam neemt om elektrisch vervoer te stimuleren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.